Tip dana: Sasuolo – Torino: Domaćinu se kad tad mora vratiti za one silne promašaje sa Olimpika!

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje za razliku od prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni duel četvrog kola italijanske Serije A koji će biti odigran u Ređo Emiliji gde će domaći Sasuolo na svom terenu ugostiti ekipu Torina.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sasuolo: Realizacija je veliki problem na startu sezone!

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za tim iz Ređo Emilije, ali je nažalost klub ostao bez trenera Roberta De Zerbija koji je u međuvremenu prešao u Šahtjor, i pomogao ovom ukrajinskom timu da preko favorizovanog Monaka dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Bilo kako bilo, njega je na klupi nasledio mladi Alesio Donizi i kako sada stvari stoje utisak je da se ništa bitno u igri Sasuola neće promeniti u odnosu na prošlu sezonu.
Tim iz Ređo Emilije je i u novom šampionatu nastavio da igra za gol više, ali se stiče utisak da je najveći problem ove ekipe realizacija.
To se možda i najbolje videlo u prošlom kolu kada je Sasuolo gostovao kod Rome i doživeo poraz, pošto je taj duel na Olimpiku završen rezultatom 2:1. Međutim, deluje zaista nestvarno koliko šansi su Filip Đuričić i drugari promašili na tom susretu, što je nažalost “vučica” uspela da kazni golom El Šaravija u poslednjim trenucima susreta.
Naravno, treba dodati da je Sasuolo postigao izjednačujući gol u bukvalno poslednjim sekundama meča, ali je on nakon intervencije iz VAR sobe opravdano poništen.
U ovom trenutku se izabranici Alesija Dionizija nalaze na devetom mestu na tabeli, i do sada su fudbaleri ovog tima ostvarili jedan trijumf, jedan remi i pomenuti poraz u prošlom kolu na gostovanju kod Rome.
Primarni cilj će ovog puta biti plasman u neko od evropskih takmičenja a stiče se utisak da bi Liga Konferencije bila prava mera za tim iz Ređo Emilije.
U poslednjem međusobnom susretu koji su odigrali Sasuolo i Torino bilo je čak pet golova, a pobedu su odneli “bikovi” pošto je na kraju bilo 3:2.

Torino: “Bikovi” jure prvi trijumf na strani!

Iza Torina je poprilično loša sezona u kojoj je ova ekipa nekako izborila opstanak u ligi, iako je u jednom trenutku situacija bila poprlično ozbiljna.
Zbog svega toga klub je tokom letnjeg prelaznog roka angažovao novog trenera, pošto je za šefa stručnog štaba imenovan Ivan Jurić koji je pre toga sa dosta uspeha vodio Veronu, sa kojom je na kraju prošle sezone završio na sredini tabele.
Popularni “bikovi” su u prva dva kola doživeli isto toliko poraza, ali se mora priznati da se fudbaleri Torina nimalo nisu obrukali na tim duelima.
Prvo su izabranici Ivana Jurića poraženi na svom terenu od Atalante, u duelu koji je završen rezultatom 1:2, uz podatak da je Torino primio gol u poslednjim trenucima susreta, i da je propustio dosta velikih prilika u duelu protiv trostrukog uzastopnog učesnika Lige šampiona.
U drugom kolu su “bikovi” putovali na teško gostovanje kod Fiorentine i doživeli i drugi uzastopni poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1.
Najzad, u prošlom kolu je nekadašnji šampion Italije odigrao i svoj najbolji susret u dosadašnjem toku šampionata pošto je na svom terenu bez većih problema savladao “fenjeraša” Salernitatnu, a taj duel je završen sa više nego ubedljviih 4:0.
Ono što bi mogao da bude zaista veliki hendikep za Ivana Jurića kada je ovaj susret sa Sasuolom u pitanju je to što neće moći da računa na svog najboljeg fudbalera Belotija koji je povređen. Pored njega, u Ređo Emiliju neće putovati ni Ico i Edera. pa je izvesno da “bikove” očekuje dosta težak posao na ovom gostovanju.

Naš predlog

Kao što smo već pomenuli, sigurni smo da se fudbalerima Sasuola nekad mora vratiti za sve one promašaje iz prošlog kola na gostovanju kod Rome, kada je tim iz Ređo Emilije bez preterivanja mogao da postigne čak pet gola u sred Rima. Smatramo, da će već od ovog susreta Domeniko Berardi i drugari dobrano popraviti realizaciju, pa vam savetujemo da probate sa igrom D2+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.77.
Generalno, ovo bi trebalo da bude jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.67.
Za kraj, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ipak Sasuolo veliki favorit na ovom duelu, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da Torino u poslednjih nekoliko sezona ima dosta problema na gostovanjima.
Zbog svega toga vam predlažemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.