Tiket dana (subota, 25.09.2021)

tiket dana

Današnja ponuda je fantastična. Igra se u svim ligama, a biće i nekoliko velikih derbija, najveći je, svakako, duel evropskog i engleskog šampiona na Stamford Bridžu. Ovo je naš predlog. Podsećamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Dortmund – x2,3+ @ 2.00 u Mozzart

Izgledalo je da će Menhengladbah imati odličnu sezonu, pošto je u premijernom meču uspeo da otkine dva boda Bajernu, a lako je mogao i da pobedi. Međutim, u narednim utakmicama ”Ždrepci” su igrali slabo, pobedili su samo Bilefeld, a čak tri puta su pognute glave napuštali teren. Bilo je to u mečevima na strani, protiv Leverkuzena, Uniona i Augzburga. Nikom u Menhengladbahu nije prijatno na 16. mestu, onom koje na kraju sezone vodi u baraž za opstanak. Adi Hiter se, očigledno, nije najbolje snašao na klupi tima iz Menhengladbaha. Zanimljivo je da je on zamenio Marka Rozea, koji je preuzeo kormilo u imenjaku iz Dortmunda i sada prvi put, sa svojim novim timom, gostuje kod bivšeg. ”Milioneri” mogu da budu zadovoljni startom, ako se izuzme neočekivani poraz u Frajburgu. Sada su u seriji od četiri pobede, tri u Bundesligi i jednoj u Ligi šampiona. U evropskom takmičenju u utorak ih čeka duel sa Sportingom iz Lisabona, pa će imati priliku da dođu do nova tri boda, posle slavlja u Istanbulu. Gosti imaju fantastičnog Erlinga Halanda, mladi Norvežanin daje golove kao od šale i nalazi se na proseku od jednog gola po meču, što je neverovatan skor. Obe Borusije kubure sa odbranom, čak je Dortmund primio više golova od imenjaka iz Menhengladbaha, a glavni problem za Hitera biće, eventualni, novi izostanak Bensebainija, Tirama i Hofmana. Dortmund dolazi po bodove, ali je ovo teško gostovanje. Izgubili su prethodne sezone u prvenstvu na Borusija parku, ali su slavili u DFK kupu, kojeg su kasnije i osvojili. Ipak, smatramo da Dortmund neće izgubiti, a golova mora biti barem tri. Za kombinaciju x2,3+ u kladionici Mozzart kvota je 2.00.

Brentford – Liverpul – 2,0-3 @ 2.25 u Mozzart

Raspucali su se ”Redsi” u prethodnim utakmicama, pa su na poslednje četiri na svakoj davali po tri gola. Dva puta je to bilo u ligi, protiv Lidsa i Palasa, a po jednom u Ligi šampiona, protiv Milana, i EFL kupu protiv Noriča. Možda nekom izgleda da je gostovanje kod debitanta u Premiejr ligi lak posao za četu Jirgena Klopa, ali moramo da istaknemo odlične rezultate Brentforda na početku prvenstva. ”Pčelice” su već osvojile osam bodova, a još je zanimljiviji podatak da su primili samo dva gola u prvih pet kola. Očegledno da je odbrana novajlije iz Londona bolji deo tima, dok su napadači uspeli pet puta da pogodne protivničke mreže u prvenstvenim utakmicama. Ipak, Brentford se razgoropadio u EFL kupu u sredu i ispratio Oldam sa sedam lopti u mreži. Oldam nije isto što i Liverpul, pa ne očekujemo da domaćin ima neke velike šanse da izbegne poraz, drugi vezani na svom terenu u Premijer ligi. Brajton je odneo bodove sa ”Komjunitija” postigavši samo jedan gol, a sumnjamo da ”Pčelice” mogu da pogode i mrežu Alisona i nadmudre odbranu kojom komanduje Virdžil van Dajk. S druge strane ne bi ni Liverpul trebao da bude preterano efikasan, pogotovo jer ga očekuje put u Porto na meč Lige šampiona. Naš predlog je dvojka, a golove smo ograničili na tri. Za 2,0-3 u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.25.

Sevilja – Espanjol – 1 @ 1.65 u Mozzart

Andalužani su bili ubedljivi u derbiju vanrednog kola i pobedili su Valensiju sa 3:1. Tim trijumfom Sevilja je stigla do 11 bodova, ali oni imaju i onaj zaostali meč sa Barselonom, pa su trenutno tek peti. Real ima pet bodova više, pa u Sevilji moraju da vode računa da ”kraljevski klub” ne odmakne previše. Ovo je sezona u kojoj je nekoliko timova dosta izjednačno po kvalitetu, a među njima je i Sevilja. Tim sa Sančez Pishuana je još bez poraza, a pored tri pobede ima i dva remija, u Elčeu i San Sebastijanu. Na domaćem terenu su dobili sve mečeve, osim utakmice prvog kola LIge šampiona protiv Salcburga. U sredu će gostovati u Volfsburgu, pa ne bi bilo dobro da dožive neuspeh u gradu automobila. Trener LOpetegi se suočava sa izostancima nekih bitnih igrača, pre svih Susa i Fernanda, ali imaju Andalužani odgovarajuće zamene. Espanjol se brzo vratio u elitu, a tu im je, ruku na srce, i mesto. Nemaju neke veće ambicije u povratničkoj sezoni, opstanak će biti sasvim dovoljan, a u prvih šest kola Katalonci su osvojili pest bodova. Pobedili su prvi put u vanrednom kolu, pre par dana, kada su na svom terenu minimalnim rezultatom dobili Alaves. Recimo i to da Espanjol nije slavio na Sančez Pishuanu više od deset godina, pa ne bi trebalo ni sada da to uradi, kada je Sevilja znatno kvalitetnija. Ne očekuemo mnogo golova, pa predlažemo samo jedinicu. Za pobedu domaćina u kladionici Mozzart kvota je 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 7.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.