MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Liverpul 1.80, Čelsi 2.00, Mančester siti 2.40!

Ponedeljak mnogi ne vole, ali zato je utorak jedan od omiljenih dana svih ljubitelja fudbala. Razlog je jednostavan – Liga šampiona.

Tokom vikenda smo se zagrejali uz top lige, a sada je vreme za elitni fudbal!

Liga šampiona je tu, a sa sobom donosi i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, koje možete naći na meridianbet.rs.

A, da bi užitak bio potpun – tu su i fantastični bonusi. Evo o čemu se radi:

Registrujte se OVDE i automatski vam stiže 1.000 RSD za online kladjenje – standard ili UZIVO kladjenje – izbor je na vama!

A onda prilikom prvog deponovanja i sastavljanja tiketa – dobijate i dodatni bonus od 500 RSD!

Ono što je važno da znate kako biste osvojili dodatni bonus u Meridianu jeste da u promociji učestvuju igrači registrovani počev od 1.09.2021, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Takođe, igrači koji ne iskoriste bonus sredstva koja već poseduju na svojim računima, neće imati mogućnost bonusa na prvi depozit koji se dodeljuje u skladu sa promocijom “odigraj tiket – osvoji 500 RSD”.

I to je sve što treba da znate pre nego što se odlučite da deponujete novac!

A, šta onda možete da “stavite” na tiket? Izbor je širok, a evo nekoliko zanimljivih utakmica.

PORTO – LIVERPUL, DVOJKA 1.80

(Utorak, 21.00)

Trljali su ruke u Liverpulu kada ih je žreb Lige šampiona spojio sa Portom, portugalskim timom koji svakako nije jedan od kandiata za titulu, ali koji jeste u seriji fantastičnih rezultata.

Ima Jirgen Klop razloga za zadovoljstvo i optimizam, pošto od početka sezone njegov tim ne zna za poraz, ali nećemo kriti – remi sa Brentfordom pre samo nekoliko dana bio je iznenađenje za sve.

Imao je Klop “objašnjenje” i za to, ali reči će sada morati da ostavi po strani, njegovi momci moraju da opravdaju ulogu favorita.

Na drugoj strani, Porto je poslednji poraz doživeo još u aprilu ove godine i to od Čelsija u Ligi šampiona (2:0). Uz nekoliko remija, Porto je uglavnom lako izlazio na kraj sa svojim protivnicima u svim takmičenjima.

Kada je reč o međusobnim duelima, Porto još uvek ne zna za pobedu nad “redsima” i zato Liverpul važi za favorita u ovom meču.

Na sličan način razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa su pripremili sjajnu kvotu 1.80 na pobedu Liverpula.

JUVENTUS – ČELSI, DVOJKA 2.0

(Sreda, 21.00)

Kome još treba Ronaldo? Dičili su se u Juventusu kako mogu i bez Portugalca, ali… Rezultati kažu drugačije. Tek posle pete utakmice u domaćem šampionatu, “stara dama” je stigla do pobede, a nakon pobede nad Sampdorijom može se reći da je (možda) izašla iz krize.

Ipak, i dalje nije sve idealno, jer sa ovako lošom odbranom – Juventus nema šta da traži u Ligi šampiona. Takođe, dodatnu glavobolju Italijanima daje i povreda Paola Dibale, za kog se još uvek ne zna koliko će odsustvovati.

Na drugoj strani, Čelsi jeste nedavno doživeo poraz u premijerligaškom derbiju od Mančester sitija (1:0), ali sumnjamo da će to poljuljati izabranike Tomasa Tuhela, koji je svojim dolaskom prosto preporodio “plavce”.

Podsetimo, u poslednjem međusobnom duelu Juventus je demolirao Čelsi 3:0, pa će ekipa iz Londona imati dodatni motiv da se revanšira.

Čelsi je svakako favorit u ovom duelu, pa vas u kladionici Meridian čeka kvota 2.00 na njihovu pobedu.

PSŽ – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.40

(Utorak, 21.00)

U Parizu nema mira – Lionel Mesi je povređen (doduše, neki sumnjaju čak i u to), Kilijan Mbape je ljut i ponovo voljan da napusti klub, a svlačionica želi da se “otarasi” Đanluiđija Donarume.

Sve u svemu – rasulo, jasno je da Mauricio Poketino ne drži konce u svojim rukama, a upravo to želi da iskoristi Pep Gvardiola.

Francuzima se rezultati ne mogu osporiti, nižu pobede, ali nekako – “jedva”, a u tome nemaju ni pomoć Mesija, koji još nije dao gol. Sada im preti opasnost od “građana” koji su u dobrom raspoloženju nakon važne pobede nad Čelsijem i svakako željni da konačno dođu i do “ušatog”.

Biće ovo jedan od derbija Lige šampiona, a neki bi ga nazvali i “derbi bogatih”. Međutim, novac ne garantuje uvek i uspeh.

Bilo kako bilo, u ovom duelu je Mančester siti svakako favorit, pa su bukmejkeri Meridiana spremili sjajnu kvotu 3.40 na pobedu “građana”.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK! Više o novoj igri saznaj na OVOM LINKU.

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

7 Comments

  1. Uvek najjace kvote u Meridianu,zato ne menjam kladionicu. Kod njih imam i nalog godinama,prezadovoljan sam,svima bih preporucio da ga otvore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.