Tiket dana (utorak, 28.09.2021)

tiket dana

Pred nama je drugo kolo Lige šampiona, biće uzbudljivo sigurni smo u to, ali tu su i engleske niže lige, izuzetno popularne kod kladilaca. Napominjemo da su kvote koje smo predložili, bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

RB Lajpcig – Klub Briž – 1,2+ @ 1.75 u Meridianbet

Belgijanci su tvorci najvećeg iznenađenja u prvom kolu. Uspeli su da izvuku remi sa Pari Sen Žermenom na svom terenu, i to je jedini meč u kome Parižani nisu slavili u aktulenoj sezoni. Možda im taj bod bude od velike važnosti na kada se bude podvlačila crta, a možda im ne bude značio ništa. Uzimajući u obzir da su u ovoj grupi Mančestr Siti i Pari Sen Žermen, mislimo da se ne postvalja pitanje koje će dve ekipe u osminu finala Lige šampiona. Lajpcigu i Klub Bru-ižu staje bitka za treće mesto i nastavak evropske odiseje u Ligi Evrope na proleće. Zato i kažemo da bod protiv PSŽ nije toliko značajan, koliko bi bio bod, ili sva tri, na gostovanju u Lajpcigu. Nemci su ubedljivo poraženi u Mančesteru, gde su primili čak šest golova, ali su dali tri. Tačnije, dao ih je odlični Nkunku, nova zvezda ”Bikova”, ili ako hoćete vova ”Zlatna koka” ovog tima. Mnogo promena je bilo u Lajpcigu ovog leta, pa nije ni čudo da treba vremena da sve dođe na svoje mesto. Mnogo je bilo posrtanja na startu Bundeslige, ali je šestica protiv Herte najava boljih dana. Klub Briž ne blista u Župile ligi, čak nisu uspeli da pobede ni Leven na svom terenu, ali je to dugo takmičenje i ima dovoljno vreman za ispravke. U Ligi šampiona nema, pa je ovo ključni meč za obe ekipe. Domaćin je dosta oslabljen, neće biti Olma i Anhelinja, ali je favoroti. Uz jedinicu dodajemo i dva gola Lajpciga, a za kombinaciju 1,2+ dobijate koeficijent 1.75 u kladionici Meridianbet.

Porto – Liverpul – 2 @ 1.75 u Meridianbet

Nisu ”Redsi” opravdali epitet favorita na gostovanju kod novajlije Brentforda u nedelju. Ustvari, nastavili su niz mečeva na kojima su postizali po tri gola, a on sada iznosi pet uzastopnih utakmica. Međutim, u Londonu su primili tri gola, pa su ostali bez pobede. Jako jedan čudan meč smo imali prilike da gledamo, ali je uživanje bilo maksimalno. Porto i Liverpul bili su u istj grupi Lige šampiona i 2018. i 2019. godine. U ta četiri meča Englezi su bili znatno uspešniji, pa su slavili tri puta, dok je jedan okršaj u Portugaliji završen bez pobednika. Zanimljivo je da je Liverpul oba meča u Portu dobio, i to rezultatima 5:0 i 4:0, tako da im igranje na Dragauu izuzetno prija. U prvom kolu Porto je napravio malo iznenađenje i doneo bod sa Vanda Metropolitana protiv šampiona Španije Atletika. Meč u Madridu mogao se završiti i pobedom Portugalaca, ali im je poništen gol, zbog vrlo neobičnog razloga. Šta je tu je, Porto je ostao u trci za jedno od dva prva mesta, kao i Liverpul koji je u prvom kolu pobedio Milan sa 3:2. Bio je to sjajan meč, repriza onog istanbulskog finala iz 2005. godine, a ”Redsi” su slavili posle preokreta. Biće ovo jedna od najzanimljivijih grupa, ako ne i najzanimljivija, što su pokazale već i utakmice prvog kola. Po nama, Liverpul je favorit u Portu, ali to ne znači da će domaćin prepustiti bodove rivalu. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.75.

Preston – Stouk – 0-2 @ 1.66 u Meridianbet

Ekipa Souka odlično je započela novu sezonu, pa se kod navijača javila nada u povratak u Premijer ligu. Naravno, daleko je maj mesec, do tada je svašta moguće, ali je ovvo najbolji start ovog kluba još od sezone 2018/19, kada su ispali iz elite. Stouk je posle devet kola na 5. mestu, sa 17 bodova, četiri manje od vodećeg Bornmuta, ali samo dva manje od drugoplairanog VBA, a i drugo mesto donosi direktan plasman u Premijer ligu. U prethodnom kolu su na svom terenu dobili Hal Siti sa 2:0, ali nije išlo glatko, pa su ”Tigrovi” smireni tek u drugom poluvremenu. Preston je zarežao sa remijima, ovaj tim ima iza sebe četiri uzastopna nerešena rezultata, ali i šest utakmica bez poraza. Možda su mogli da osvoje i neki bod više, ali ako im je za utehu, u ovom intervalu su ostali neporaženi protiv Vest Broma i Šefild junajteda, dojučerašnjih premijerligaša. U subotu je Preston gostovao u Birmingemu, a taj meč završen je bez golova. U međusobnim duelima Prestona i Stouka ne pada mnogo golova, pa je na dva prošlosezonska okršaja ukupno pao jedan. U Stouku je bilo 0:0, ali je zato ovaj tim slavio 1:0 u Prestonu. Možda su gosti i sada blagi favoriti, ali je sigurnije odigrati na mali broj pogodaka. Za igru 0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.