Tip dana: Mančester Junajted – Viljareal: Mogu li Kristijano Ronaldo i drugari da potope “žutu podmornicu” u reprizi finala Liga Evrope?

U sredu se nastavljaju mečevi drugog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji se igra na “Old Trafordu” gde će Mančester Junajted dočekati Viljareal.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Mančester Junajted: “Đavoli” moraju da se iskupe za lošu partiju u prvom kolu!

Dosta dobro su izabranici Ole Gunara Solskjera započeli ovaj šampionat, međutim, deluje da kako vreme prolazi tako i tim sa Old Trafora ima sve većih problema.
Pre svega, Mančester Junajted se ozbiljno pojačao u ovom prelaznom roku, pošto se u klub vratio Kristijano Ronaldo, a kao velika pojačanja stigli Varan i Sančo.
Sve je krenulo fenomenalno, pošto je Junajted u prvom kolu demolirao Lids na svom terenu sa više nego ubedljivih 5:1.
Ipak, u prvom meču grupne faze izabranici Ole Gunara Solskjera su mimo svih očekivanja poraženi na gostovanju kod Jang Bojsa, a taj duel je završen rezultatom 2:1, iako su “đavoli” prvi došli do vođstva na gostovanju u Švajcarkoj.
Nakon toga je Mančester slavio na gostovanju kod Vest Hema, što je makar za kratko ugasilo požar u ovom klubu, ali su odmah nakon toga usledila dva meča na kojima jedan od najvećih favorita za osvajanje Premijer lige nije uspeo da pobedi.
Naime, prvo je u engleskom EFL Kupu poražen od Vest Hema, čime su se “čekićari” revanširali Junajtedu za poraz u prvenstvu, a na veliku žalost svih navijača Mančester Junajteda, ova ekipa je u prošlom kolu mimo svih očekivanja poražena na svom terenu od Aston Vile, kada je bilo 0:1, posle čega se izabranici trenera Solskjera nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Liverpul, što nam garantuje veoma uzbudljivu borbu za titulu do samog kraja Premijer lige.
Kada je ovaj duel u pitanju, Ole Gunar Solskjer ima dosta problema pri sastavljanju tima pošto neće moći da računa na dva startna beka Šoua i Van Bisaku, neće biti Rašforda, a vrlo verovatno ni kapitena Megvajera.

Viljareal: Koliko može aktuelni osvajač Liga Evrope na “Old Trafordu”?

Viljareal je prošle sezone igrao sjajno u španskom prvenstvu, i izborio plasman u Ligu Evrope, međutim, malo ko se nadao da će “žuta podmornica” doći do trofeja u Ligi Evrope, što je pored titule, ekipi sa “El Madrigala” donelo i učešće u Ligi šampiona gde će za primarni cilj imati plasman u narednu fazu, što će svakako biti izuzetno težak zadatak, pošto grupa nije nimalo naivna, jer se pored njih tu nalaze još i timovi Atalante, Jang Bojsa, al i Mančester Junajteda koji će između ostalog i ugostiti “žutu podmornicu” u drugom kolu grupne faze najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Inače, u prvom kolu su izabranici Unai Emerija koji je vremenom postao i pravi specijalista za trofej u Ligi Evrope remizirali na svom terenu protiv Atalante a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Kada je u pitanju špansko fudbalsko prvenstvo, u ovom trenutku se klub sa “El Madrigala” nalazi na jedanaestom mestu na tabeli a na šest odigranih susreta ovaj tim ne zna za poraz, pošto je ostvario jedan trijumf uz čak pet remija, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod favorizovanog Real Madrida, kada na Santjago Bernabeu nije bilo golova.
Pre toga su izabranici Unai Emerija ostvarili prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju španske La Lige pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Elče, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Za kraj, uoči ovog gostovanja svakako treba podsetiti da su fudbaleri Viljareala upravo posle trijumfa nad Mančester Junajtedom došli do trofeja u Ligi Evrope, i sigurno je da će ponovo pokušati da ponove isto, iako se mora priznati da Junajted ima daleko kvalitetniji tim nego što je to bio slučaj prošle sezone.
Što se tiče sastava tima za ovo gostovanje na “Old Trafordu” Viljareal će biti bez Morena, Kokelina i Fojta, dok su pod velikim znakom pitanja Čukueze i Raba.

Naš predlog

Kristijano Ronaldo i drugari nemaju pravo na kiks i kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da će “đavoli” i trijumfovati na svom stadionu protiv nimalo naivnog rivala, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan efikasan susret zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Nekako najrealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju je da će domaćin postići makar dva gola na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.