Derbi dana: Juventus – Čelsi: Aktuelni šampion Evrope na teškom ispitu kod “stare dame” koja ima dosta problema na startu sezone!

Derbi meč drugog kola grupne faze Lige šampiona se igra u Torinu gde će Juventus dočekati Čelsi u meču koji će nam sasvim sigurno doneti dosta uzbuđenja.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Juventus: Ogromni problemi na startu sezone!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Juventusa igrati ovoliko loše ove sezone, ali je nekako utisak da je sve nekako krenulo nizbrdo od kako je iz kluba otišao Kristijano Ronaldo koji je prešao u Mančester Junajted.
Naime, nakon šest odigranih kola se “stara dama” nalazi na desetom mestu na tabeli uz osam bodova, što je za 10 bodova manje u odnosu na prvoplasirani Napoli koji je za sada maksimalan.
Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da izabranici Masimilijana Alegrija pružaju dosta bolje partije nego na startu šampionata, pošto su “bjankoneri” primera radi u poslednja dva meča ostvarili dva trijumfa i to prvo na gostovanju kod Specije kada je bilo 2:3, a odmah nakon toga i na domaćem terenu protiv Sampdorije u prošlom kolu kada smo ponovo videli pet golova, pošto je na kraju brilo 3:2.
Ono što je takođe izuzetno bitno je da je “stara dama” dosta dobro startovala i u Ligi šampiona gde su u prvom kolu slavili na gostovanju kod Malmea kada je bilo 0:3.
Veliki problem za Juventus će na ovom susretu biti neigranje Paula Dibale koji je konačno krenuo sa dosta dobrim partijama, a pored njega Masimilijano Alegri neće moći da računa ni na Artura i Moratu.
U poslednjem međusobnom susretu između Juventusa i Čelsija koji je odigran 2012. godine, “stara dama” je bez većih problema slavila sa 3:0, a sigurno da bi svi navijači ovog tima voleli da se to ponovi i ovog puta, što bi svakako timu iz Torina diglo samopouzdanje pred nove izazove u sezoni.

Čelsi: Nakon Lige šampiona, “plavci” napadaju Premijer ligu!

Ne treba uopšte više ni pominjati koliko je prošla sezona bila uspešna za “plavce” koji su mimo svih očekivanja došli do trofeja u Ligi šampiona.
Dosta dobre partije je tim iz Londona pružao i u Premijer ligi, a kada se vratimo malo na početak prošle sezone veliko je pitanje šta bi se desilo da na klupu ovog tima nije seo Tomas Tuhel, koji je preporodio ekipu i na kraju ostvario nešto što apsolutno niko nije mogao da pretpostavi za vreme mandata Frenka Lamparda, koji je ruku na srce fantastično selektirao ekipu koja je pod Tuhelom samo potvrdila da je kadra za najveće moguće domete.
Što se ovog šampionata tiče, nakon šest odigranih kola se “plavci” nalaze na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na proplasirani Liverpul.
Ono što nije dobro je da je Čelsi u prošlom kolu doživeo svoj prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Premijer lige pošto su u velikom derbiju na svom terenu poraženi od Mančester Sitija u reprizi finala Lige šampiona, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Bio je to drugi veliki derbi u sezoni koji izabranici Tomasa Tuhela nisu uspeli da reše u svoju korist pošto su u trećem kolu remizirali na gostovanju kod lidera na tabeli Liverpula, kada je bilo 1:1.
Što se tiče sastava tima za ovo gostovanje u Torinu, trener “plavaca” nažalost neće moći da računa na Kantea koji je pozitivan na koronavirus, a zbog povreda neće biti ni Pulišića, ali ni Mejsona Maunta što će svakako biti velki hendikep za aktuelnog šampiona Evrope koga očekuje težak posao na gostovanju protiv izuzetno motivisanog protivnika.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan izuzetno težak duel za prognoziranje, i smatramo da je najrealniji predlog za ovaj duel koji će biti odigran u Torinu igra GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.96.
Mišljenja smo da “stara dama” neće izgubiti na ovom duelu i zato vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.64.
Za kraj, vrlo lako se može desiti i da ovaj meč bude svojevrsna prekretnica za “staru damu” koja je i ranijih sezona pod vođstvom Masimilijana Alegrija igrala odlično na svom terenu u Ligi šampiona, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 3.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.