Tiket dana (sreda, 29.09.2021)

tiket dana

Drugi deo 2. kola Lige šampiona je pred nama, a završava se i vanredno kolo u engleskom Čempionšipu. Pored toga, tu je i sijaset kup utakmica širom kontinenta. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Atalanta – Jang Bojs – 1,2+ @ 1.65 u Mozzart

Može se reći da su obe ekipe uspešno startovale u grupnoj fazi Lige šampiona, što posebno važi za švajcarskog prvaka. ”Mladi momci” iz Berna su preokretom stigli do trijumfa nad Mančester junajtedom i potvrdili da ne planiraju da budu samo statisti u ovom takmičenju, bez obzira na snagu rivala. Atalanta je gostovala u Viljarealu, kod osvajača Lige Evrope i stigla do bitnog boda u finišu susreta. Očigledno je da će ovo biti neizvesna grupa, i da se neće znati koje će dve ekipe u narednu fazu, bukvalno, do poslednjeg kola. ”Boginja” iz Bergama imala je težak meč u subotu, igrali su protiv šampiona Italije u gostima, a meč sa Interom u Milanu okončan je rezultatom 2:2. Za to vreme Jang Bojsi su igrali protiv Sent Galena, zabeležili novi trijumf i ostali u vrhu tabele švajcarske Super lige. Pobednik u ovom meču napravio bi ogroman korak ka nokaut fazi, pa verujemo da će i jedni i drugi pružiti svoj maksimum, bez obzira na umor ili neki drugi problem. Do sada se Atalanta i Jang Bojsi nisu nikada sastajali, a ako uzmemo u obzir da je Serija A mnogo jače takmičenje nego što je to švajcarski šampionat, verujemo da je Atalanta favorit u ovom duelu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, pa predlažemo kombinaciju 1,2+ sa koeficijentom 1.65 u kladionici Mozzart.

Salcburg – Lil – T12+ @ 1.95 u Mozzart

Višegodišnji uzastopni prvak Austrije već ima solidno iskustvo igranja u najjačem takmičenju. Posle niza godina u kojima nisu uspevali da se kvalifikuju za Ligu šampiona, sada ”Bikovi” uspevaju da dosta lako dođu do elite. Ove ezone su izbacili Brondbi u kvalifikacijama, a već u prvom kolu na gostovanju Sevilji pokazali su ne žele samo da učestvuju. Dule Sevilje i Salcburga bio je neverovatan, već u prvom poluvremenu dosuđena su četiri penala, čak tri za Azstrijance, ali su oni realizovali samo jedan. Ipak, i bod na Sančez Pishuanu je sasvim zadovoljavajući rezultat za start takmičenja, ali bi taj remi morali da nadograde pobedom nad Lilom u drugom kolu. Senzacionalni prvak Francuske iz prethodne sezone, na startu aktuelne ni izbliza ne deluje tako ubedljivo. Izgleda da ih je odlazak trenera Galtijea dosta poremetio, i ”Buldozi” nikako ne uspevaju da vežu nekoliko dobrih rezultata. U Ligi 1 su tek na devetom mestu posle osam kola, a već sada vodeći PSŽ je stekao nedostižnu prednost. Lil će pokušati da uradi nešto više u Ligi šampiona, ali nisu najbolje startovali. U važnom meču sa Volfsburgom na svom stadionu stigli su samo do boda, a u ovako izjednačenoj grupi svaki poen je izuzetno važan, pogotovo kada se osane bez dva boda na svom terenu. Salcburg igra bez greške u domaćem prvenstvu, i može se reći da im se smeši novi naslov. Zato im je cilj da naprave iskorak u Ligi šampiona i probiju se bar do nokaut faze. ”Bikovi” su tim sa odličnim napadom, i pored mnogih prodaja prethodnih godina. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici Mozzart kvota je 1.95.

Fulam – Svonsi – 1,2+ @ 1.72 u Mozzart

”Kolibari” igraju dobro, ali još nisu u zoni direktnog plasmana u Premijer ligu. Fulam se već nekoliko godina šeta iz elite do Čempionšipa i nazad, ali tim iz Londona ne posustaje. Mada su i drugi put ispali posle samo jedne sezone, njihova želja da ponovo budu deo elitnog engleskog fudbala nije ništa manja. Posle devet odigranih kola Fulam je na četvrtom mestu, a za vodećim Bornmutom zaostaje četiri boda. U prethodna četiri kola slavili su samo jednom i u tome treba tražiti razloge ovakvog plasmana. Posle neočkivanog poraza od Redinga na svom Krejven Kotidžu, usledio je remi u Bristolu protiv Sitija, a ponovo je strelac za Fulam bio Aleksandar Mitrović, najbolji strelac Čempionšipa sa sedam golova, koliko su postigla još tri fudbalera u ligi. Sada u London dolazi Svonsi, ekipa koja je tek na 17. mestu, a pobedila je samo dva puta do sada. Velšani su u subotu prekinuli niz od četiri kola bez pobede, tako što su minimalnim rezultatom savladali Hadersfild na svom terenu. ”Labudovi” su na strani odigrali četiri meča, dva su izgubili, sa Lutonom su igrali nerešeno 3:3, a slavili su samo u Bristolu sa 1:0. Gledajući meč sa Bristol Sitijem, ispada da je Svonsi bliži uspehu u ovom duelu, ali je realnost drugačija. Fulam mora da prekine mini seriju bez trijumfa i dobije tim iz Velsa. Uz obaveznu jedinicu smatramo da će domaćin postići bar dva gola, pa vam preporučujemo tip 1,2+ sa kvotom 1.72 u kladionici Mozzart.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzart iznosi 5.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.