MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Lens 1.95, Atletko 2.10, Arsenal 2.55

Znamo da ste navikli da vikend provodite uz fudbal i Meridian, pa nema razloga da sada ne bude tako. TOP LIGE su ponovo tu, a to znači da vas u najboljoj kladionici u regionu čekaju fantastične kvote, bonusi za online kladjenje i još mnogo poklona!

Pa, krenimo redom. Ukoliko već niste, pravo je vreme da postanete član Meridianove porodice, i to tako što kliknete OVDE i registrujete se, a ujedno dobijate i BONUS ZA KLADJENJE U IZNOSU OD 500 RSD!

Ali, ni to nije sve! Kladionica Meridian misli i na svoje verne korisnike, pa je za njih spremila sjajnu promociju – BONUS NA DOBITAK!

Evo o čemu se radi:

Odigraj tikete sa tri ili više parova na kojima se nalaze utakmice iz TOP 5 LIGA i častimo te BONUS NA DOBITAK!

3 para = 3% bonus na dobitak

4 para = 4% bonus na dobitak

50+ parova = 50% bonus na dobitak

U Meridianu dobitak vredi više! A, šta možete da stavite na tiket?

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

LENS – REMS, KEC 1.95

(Petak, 21.00)

Neki bi rekli da francuska Liga 1 više nije u TOP LIGAMA, ali verujemo da ih je prethodna sezona demantovala, kao i da nas i ove sezone čeka pravi spektakl. PSŽ jeste favorit za titulu, ali velika borba vodi se između ostalih ekipa.

Ovog petka gledaćemo Lens i Rems našeg Predraga Rajkovića, a jasno je da je domaćin apsolutni favorit. Rems ima velikih problema sa sastavom, pošto su čak šestorica igrača van stroja zbog različitih povreda.

Lens bi to svakako morao da iskoristi, a u kladionici Meridian vas čeka kvota 1.95 na njihovu pobedu.

ATLETIKO MADRID – BARSELONA, KEC 2.10

(Subota, 21.00)

Znamo da zvuči čudno kada kažemo da Barselona nije favorit u bilo kojoj utakmici, ali to je realnost Katalonaca i sa tim se moraju pomiriti.

Dva poraza u Ligi šampiona verovatno niko nije očekivao, onaj od Bajerna se može i oprostiti, ali onaj od Benfike – ne. Ostaje da vidimo da li će Uprava kluba to oprostiti Ronaldu Kumanu, ali je veliko pitanje da li će on uopšte biti na klupi u subotu. Jasno je da Atletiko ovakvu situaciju mora da iskoristi.

Iako se Madriđani nalaze na četvrtoj poziciji, za prvoplasiranim Realom zaostaju samo tri boda, pa je jako važno da iskoriste priliku i pobede poljuljanu Barselonu, te dođu do važnih bodova.

I bukmejkeri Meridiana smatraju da su „jorgandžije“ favoriti, pa vas čeka kvota 2.10 na njihovu pobedu!

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

BRAJTON – ARSENAL, DVOJKA 2.55

(Subota, 18.30)

Premijer liga je ove sezone jako uzbuljiva, a posle očajnog starta, Arsenal se vratio na pobednički kolosek. Računajući sva takmičenja, „tobdžije“ su upisale pet vezanih pobeda, a jedino što im ne ide na ruku jeste povreda Granita Džake.

Bilo kako bilo, jasno je da je Arsenal konačno zaigrao fudbal, Mikel Arteta više nije ugrožen, pa se mogu fokusirati na teren. Sada ih očekuje gostovanje Brajtonu, koji u poslednje vreme beleži solidne rezultate.

Ipak, jasno je da je Arsenal favorit, pa vas u Meridianu čeka kvota 2.55 na njihovu pobedu!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK! Više o novoj igri saznaj na OVOM LINKU.

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE – UZMI BONUS ZA KLAĐENJE 500 RSD BEZ USLOVA ZA DEPOZIT

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!  

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.