Tiket dana: Poeni košarkaša

Igra koja ima sve više poklonika je pogađanje broja poena košarkaša. Kladionice daju svoju procenu, ponude granicu, a na vama je da pogodite da li će igrač ubaciti više ili manje od nje. Kvote koje su predložene bile su važeće u trenutku pisanja teksta, a promenjiva je nekad i granica.

Emanuel Mudije (Žalgiris) + (14,5 poena) 1.85 u Mozzart

Žalgiris je dobio ogromno pojačanje u Emanuelu Mudijeu, košarkašu koji je 2015. godine bio 7. pik na NBA draftu. Tada je Denver polagao velike nade u njega, ali je on posle tri sezone tim iz Kolorada zamenio Niksima iz ”Velike jabuke”, da bi onda jednu sezonu proveo i u Juta Džezu. Pokušao je preko letnje lige da dođe do novog NBA angažmana, ali je na kraju završio u Litvaniji. Krase ga brzina i eksplozivnost, a na meču domaće lige protiv Džukije ubacio je 32 poena. Verujmo da bi mogao preko 15 u meču prvog kola protiv Asvela u Vilerbanu. Za više od granice koja je 14,5 poena kvota u kladionici Mozzart je 1.85.

Kenan Kamenjaš (SC Derbi) + (11,5 poena) 1.85 u Mozzart

Druga ekipa iz Podgorice, SC Derbi, doživela je pravi brodolom u meču prvog kola ABA lige protiv Mege. Izgubili su sa čak 33 poena razlike, što je bilo veliko iznenađenje pošto se ovaj tim direktno iz ABA 2 lige probio u najjače regionalno košarkaško takmičenje. Kamenjaš je u ABA 2 igrao za sarajevske Sparse, pominjao se kao pojačanje Partizana, ali je otišao u glavni grad Crbne Gore. U Sparsima je imao prosek od 19 poena i 7,3 skoka po meču, pa čudi njegovo slabo izdanje u duelu sa Megom, sa samo 6 ubačenih koševa. Radi se o vrlo pokretljivom centru, sa širokim napadačkim repertoarom, i od njega očekujemo da pređe ponuđenu granicu od 11,5 poena u meču sa Zadrom. Njegovi direktni rivali biće Uroš Luković i Domagoj Vuković, centri tima iz Dalmacije. Za više od granice od 11,5 poena kvota u kladionici Mozzart je 1.85.

Garet Nevels (FMP) + (10,5 poena) 1.85 u Mozzart

Ameriki bek je ovog leta stigao u beogradsko predgrađe i trebalo bi da bude velio pojačanje za FMP. Poznat je kao veoma ubojit šuter, a prošle sezone je u dresu Slaska iz Poljske, te portugalskog Porta, imao procenat od 40% za tri peona. U oba tima, u kojima je igrao prethodne sezone, postizao je više od 15 poena prosečno po meču, pa verujemo da će u duelu sa Igokeom ići preko 10,5 poena. U prvom meču u dresu ”Pantera”, ubacio je 12 poena u porazu od Budućnosti u Podgorici. Za više poena od granice 10,5 koeficijent u kladionici Mozzart je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzart iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.