Tiket dana (petak, 01.10.2021)

tiket dana

Počinje deseti mesec u godini, a dobru ponudu imaćemo u naredna tri dana, pošto nakon toga kreće još jedan reprezentativni prozor, kada je utamica mnogo manje. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Keln – Grojter Firt – GG3+ @ 1.96 u Meridianbet

”Jarčevi” su u sasvim solidnoj formi, što potvrđuju i rezultati u poslednje vreme. Retko se dešavalo da Keln ima samo jedan poraz posle šest odigranih kola, a sada je upravo tako. Tim iz grada na Rajni bio bi i bolje plasiran da na tri prethodne utakmice nisu igrali nerešeno. Međutim, rivali su bili teški, pa su po bod osvojili u Frajburgu i Frankfurtu, kao i sa Lajpcigom na svom terenu. Jedini neuspeh do sada doživeli su na gostovanju kod aktuelnog šampiona Bajerna, ali su i tu bili dostojan rival Bavarcima. Na kraju je Bajern pobedio sa 3:2, ali sumnjamo da je neko iz Kelna bio razočaran takvim ishodom. Sada na Rajn Nekar arenu dolazi ekipa Gorjter Firta. Novajlija je u velikim problemima već na startu i sada se vidi da nisu dobro odradili prelazni rok, pošto igranje u Cvajti i Bundesligi nije isto. Grojter je u šest kola osvojio samo jedan bod i već je čvrsto prikovan za dno tabele. U seriji su od četiri poraza, ali su u dva poslednja ipak pokazali neki napredak. Vodili su u Berlinu protiv Herte, međutim, nisu zadržali prednost, dok su u meču sa Bajernom izborili častan poraz od 3:1. Vremena za privikavanje na elitni rang nema, tim iz Firta mora da osvaja bodove ukoliko želi da bude konkurentan u borbi zaopstanak, tačnje, da se od elite ne oprosti već posle jesenjeg dela prvenstva. Možda je gostovanje u Kelnu prilika da pokušaju da iznenade domaćina. Jednostavno Grojter nema šta da izgubi i mora da igra na pobedu. U takvoj igri golova mora biti, i to na obe strane. Naš predlog je gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.96.

Atletik Bilbao – Alaves – 1,0-2 @ 3.45 u Meridianbet

Mada je domaćin veliki favorit, ne zaboravite da se radi o baskijskom derbiju, u kome favorita nikad nema. Tako je bilo i prošle sezone. U dva međusobna duela Alavesa i Atletika viđen je ukupno jedan gol i to u mreži tima iz Bilbaoa. Sada su crveno-beli na 10. mestu sa deset bodova iz sedam susreta, dok je Alaves pretposlednji sa samo jednom pobedom i pet poraza iz šest utakmica. I jednima i drugima je efikasnost glavni problem. Atletik je do deset bodova došao sa samo šest datih golova, dok je Alaves protivničke mreže od starta sezone pogađao samo dva puta. Jasno je da ne treba očekivati goleadu ni sada, u tri prethodna kola Atletik je bez pobede, uzeo je po bod na dva teška gostovanja, na Vanda Metropolitanu i na Mestalji, dok je doživeo neugodan poraz na svom San Mamesu od Rajo Valjekana. S druge strane Alaves je startovao sa pet poraza, i mnogi su ga videli kao glavnog kandidata za selidbu u Segundu. Međutim, oni su u prošlom kolu pobedili šampiona, Atletiko iz Madrida i tako srušili stotine hiljada tiketa širom sveta. Malo ko je pomišljao da Baskijci imaju šanse protiv ”Jorgandžija”, ali su oni poveli golom Lagardije u 4. minutu, i uspeli tu prednost da sačuvaju do kraja meča. Sigurno da Alaves u boljem raspoloženju dočekuje duel, ali je Atletik kvalitetniji tim, a opekli su se već protiv Raja, pa će maksimalno ozbiljno shvatiti goste iz Vitorije. Naš predlog je jedinica, a uz nju dodajemo i malo golova. Ne verujemo da Alaves može do mreže Atletika, a ni domaćin ne bi trebalo da bude raspucan, kad nije do sada. Naša kombinacija je 1,0-2 sa kvotom 3.45 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.