Tip dana: Lans – Rems: Može li domaćin i posle ovog kola da sačuva drugo mesto na tabeli?

U petak je i te kako interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali prvi meč devetog kola francuske Lige 1 koji se igra u Lansu gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Rems.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Lans: Sjajne partije na startu šampionata!

Fudbaleri Lansa igraju iznad svih očekivanja u ovom šampionatu, što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutno drugo mesto na tabeli francuske Lige 1 uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ, koji za sada ima maksimalan učinak pošto su Parižani na osam mečeva ostvarili svih osam bodova, i već sada slobodno možemo govoriti da će ovaj tim nakon godine pauze skoro sigurno postati novi šampion Francuske, jer deluje nerealno da neki tim uspe da stigne ovoliku prednost tima sa “Parka Prinčeva”.
Na osnovu svega ono što smo od Lansa videli ove sezone slobodno možemo reći da je ova ekipa najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige 1, i tim koji bi mogao ozbiljno da se umeša u borbu za neko od prva tri mesta koja donose plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bila senzacija.
Do sada su izabranici Franka Hejza odigrali osam mečeva u prvenstvu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz i to pre dva kola na svom terenu od Strazbura, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala gostovao kod Marseja gde je ostvario veliku pobedu u jednom fenomenalnom susretu koji je završen reultatom 2:3. Već posle prvih pola sata igre gosti iz Lansa su imali prednost od dva gola, ali su izabranici trenera Sampaolija već do poluvremena uspeli da izjednače.
Radost drugoplasiranom timu na tabeli doneo je rezervista Said golom dvadesetak minuta pre isteka regularnog toka susreta, za treću pobedu ovog tima na strani koji je fantastičan na gostovanjima ove sezone, pošto je ostvario tri trijumfa uz samo jedan remi.
Kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju, Lans je odigrao četiri meča i ostvario samo jedan trijumf i to nad aktuelnim šampionom Lilom, uz dva remija i pomenuti poraz od Strazbura.

Rems: Primarni cilj će ipak biti opstanak u ligi!

Prošle sezone su fudbaleri Remsa igrali sjajno u prvom delu šampionata, ali katastrofalno u drugom delu sezone što je ovu ekipu umalo koštalo i selidbe u Ligu 2.
Naime, na kraju su Predrag Rajković i drugari imali samo dva boda viška u odnosu na osamnaestoplasirani Nant, a poznato je da to mesto na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak u ligi sa pobednikom plej-ofa francuske Lige 2.
Bilo kako bilo, Rems je na kraju ostao u ligi, uz podatak da je ova ekipa na pet poslednjih mečeva u prošlom šampionatu doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi.
Kada je ovogodišnje izdanje francuske Lige 1, nakon osam odigranih kola izabranici Oskara Garsije se nalaze na jedanaestom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, i ukoliko trijumfuju na teškom gostovanju kod Lansa prenoćili bi na poziciji broj četiri, što je zaista sjajna stvar.
Do sada je tim za koji sa dosta uspeha nastupa Predrag Rajković odigrao osam mečeva na kojima je ostvario dva trijumfa, četiri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Rems odigrao jedan poprilično dobar meč i na svom terenu bez većih problema savladao Nant, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada su izabranici Oskara Garsije odigrali četiri meča i ostvarili jedan trijumf, i to na gostovanju kod Rena kada je bilo 0:2, uz dva remija, ali i uz poraz na gostovanju kod aktuelnog šampiona Lila, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Inače, poslednji međusobni susret između Lansa i Remsa koji je odigran pre sredinom februara je završen rezultatom 1:1, dok su se ova dva tima sastala i u pripremnom meču neposredno pred početak sezone, a tada je slavio domaćin na ovom susretu sa 2:1.

Naš predlog

Mečevima izmeđi ova dva tima nam uglavnom donose dosta uzbuđenja, pa je sasvim sigurno da nas nešto slično očekuje i ovog puta.
Primera radi, u prošlosezonskom susretu koji je odigran na stadionu Lansa smo videli čak osam golova pošto je na kraju bilo 4:4. Utisak je da nas i ovog puta očekuje dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12.
Na osnovu svega ono što smo videli ove sezone deluje da je ipak drugoplasirana ekipa na tabeli veliki favorit na ovom duelu protiv nimalo naivnog Remsa, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.