Tiket dana (subota, 02.10.2021)

tiket dana

Pred nama su dva dana za uživanje, pogotovo jer nam sledi još jedna reprezentativna pauza, koja je neomiljena kod najvećeg broja kladilaca. Ovo naš tiket za subotu, a ponavljamo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

RB Lajpcig – Bohum – 1,3+ @ 1.64 u Meridianbet

Neprijatno su ”Bikovi” iznenadili svoje navijače u drugom kolu Lige šampiona porazom od Klub Briža. Posle dva kola Lajpcig još nema ni bod u elitnom klupskom takmičenju, pa je svoje šanse da se probije u nokaut fazu sve na minimum. Možda ne bismo izneli takvu ocenu, ali podsećamo da su u ovoj grupi, pored njih i Belgijanaca, još Pari Sen Žermen i Mančester siti. Dakle, mogu Evropu ostaviti Ad akta, mada još uvek mogu biti bar treći i nastaviti u Ligi Evrope. Sada im je u fokusu Bundesliga, gde takođe nisu najbolje startovali , pa su u prvih šest kola upisali već tri poraza. Da će krenuti nabolje najavili su u prošlom kolu, kada su na svom terenu sa 6:0 pobedili Hertu. To im je bio tek drugi trijumf u sezoni, a u dve pobede, nad Štutgartom i Hertom, sakupili su gol razliku 10:0. Šta to vredi kad je bodovni učinak mršav. Mogao bi, i morao, da bude bolji nakon sedmog kola. Ponovo igraju na svom terenu, a rival je novajlija u ligi, ekipa Bohuma. Gosti imaju samo jedan trijumf, i sa samo četiri osvojena boda tek su na 17. mestu. Znalo se i pre početka Bundeslige da će se Bohum boriti za opstanak, ali su se navijači ovog popularnog kluba nadali nešto boljem startu sezone. U prošlom kolu Bohum je sa Štutgartom igrao bez golova, ali je na poslednjem gostovanju kod šampiona u Minhenu primio čak sedam golova. Verujemo da će Lajpcig pokušati da nadokandi propust iz Lige šampiona i da će upisati novi, ubedljiv, trijumf. Naš predlog je jedinica uz bar tri gola na meču. Kvota za ovaj tip 1,3+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.64.

Torino – Juventus – 2 @ 1.93 u Meridianbet

”Derbi dela Mole”, kako se popularno naziva duel torinskih ”Bikova” i Juventusa, igra se još od 1907. godine. Retko se poslednjih godina dešavalo da ove dve ekipe budu blizu jedna druge na tabeli, a kamoli da budu bodovno izjednačene, kao što je to sada slučaj. Razlog za to je izuzetno slab start Juventusa, koji kao i Torino, ima po dve pobede, remija i poraza. Ipak, tim Masimilijana Alegrija polako se podiže, a sigurno je da je i odlazak Kristijana Ronalda u smiraj prelaznog roka, i to pošto je odigrao utakmicu prvog kola sa Udinezeom, uticao na samopouzdanje ekipe. ”Stara dama” sad ima tri vezane pobede, odnosno pet poslednjiu utakmica ne zna za poraz. Računamo tu i mečeve Lige šampiona, a posebno za njih je važan trijumf nad Čelsijem u sredu. Čak i da nisu pobedili aktuelnog evropskog prvaka, verujemo da bi Juve prošao dalje, ali taj trijumf potvrdio im je da mogu igrati i pobeđivati najjače evropske ekipe i da su oni i dalje Juventus. U Seriji A su vezali dva trijumfa, ali su do oba došli teško. Prvo u Speciji sa 3:2, a onda istim rezultatom protiv Sampdorije u Torinu. Sledi gradski derbi, utakmica koja nosi mnogo više od tri boda, a domaćin ovog puta je ”Granata”. Torino ima zadovoljavajući start sezone, sa osam bodova su u sredini tabele, a njihove ambicije i sežu negde do zlatne sredine. Torino je bez poraza na poslednje četiri utakmice, a iza sebe ima dva vezana remija, prvo sa Lacijom na svom terenu, a onda i u Veneciji. U međusobnim duelima Juventus ima mnogo više uspeha, pa Torino nije slavio na poslednjih 14 duela sa gradskim rivalom, računajući i utakmice u Kupu. Poslednji trijumf ”Bikovi” su zabeležili 2015. godine, bilo je 2:1, a strelac za Juve bio je njihov, sada već, bivši trener Andrea Pirlo. Čak i kada nisu u najboljem izdanju, fudbaleri Juventusa su favoriti u meču sa Torinom, pa vam predlažemo dvojku u ovom meču. Za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Lids – Votford – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Jorkširci nemaju više izbora, moraju da pobede Votford i tako stignu do svog prvog trijumfa u aktuelnom prvenstvu, tek u sedmom kolu. Malo ko je očekivao ovako slab strat tima trenera Marsela Bijelse, pogotovo posle prethodne, sasvim solidne sezone. Podsetimo, to je bila povratnička sezona Lidsa u eliti nakon dve decenije igranja u nižem rangu. U prvih pest kola tim iz Jorkšira ima po tri remija i tri poraza. Mora se priznati da nisu imali ni lak raspored, pa su na svom Eland Roudu ugostili Everton, Liverpul i Vest Hem, i osvojili samo jedan bod, u meču sa ”Karamelama”. ”Redsi” su ih lako dobili, a protiv ”Čekićara” nisu imali ni sreće, primili su gol za poraz u poslednjim trenucima. Sa strane su doneli dva boda, iz Barnlija i Njukasla, dok su poraženi samo na premijeri na Old Trafordu. U ulozi povratnika, u aktuelnoj sezoni je tim Votforda. Vratili su se ”Stršljenovi” brzo u elitu, što je vredno svih pohvala, a nakon pest kola imaju solidnih sedam bodova na kontu. Na tri gostovanja Votford je dva puta izgubio, kod Brajtona i Totenhema, ali je na prethodnom gostovanju slavio u Noriču protiv tima sa kojim je ušao u Premijer ligu prošlog proleća. Punih pet sezona nisu igrali međusobne prvenstvene mečeve ove dve ekipe. Prvo je Lids bio u Čempionšipu, a onda je ispao Votford. Poslednji duel dogodio se u Čempionšipu 2015. godine u Lidsu, a slavio je Votford sa 3:2, da bi se u toj sezoni i domogao elite. Problem za Lids, i to veliki, biće izostanak najbolje strelca Patrika Bamforda, ali i bez njega Jorkširci moraju da pobede, makar sa jednim golom. Za jedinicu je koeficijent 1.80 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.