Tip dana: CSKA Moskva – Krasnodar: Oba tima žele da se iskupe za očajnu prošlu sezonu! Ko će do trijumfa?

U subotu je na programu pregršt zanilmjivih utakmica širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Moskvi gde će CSKA na svom terenu ugostiti Krasnodar.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

CSKA Moskva: Posle dvadeset godina bez plasmana u evropska takmičenja!

Nažalost, fudbaleri CSKA iz Moskve su prošle sezone posle čak dvadeset godina ostali bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, ekipa iz prestonice Rusije nije uspela da izbori plasman čak ni u novoformiranu Ligu Konferencija pošto su šampionat završili tek na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Soči, koji je bio protivnik Partizana u kvalifikacijama novoformiranog takmičenja, gde su i eliminisani posle jedanaesteraca.
Bilo kako bilo, primarni cilj Moskovljana će ovog puta biti plasman makar u Ligu Evrope, što će svakako biti izuzetno težak zadatak, ali svi navijači ovog kluba mogu da budu veliki optimisti pošto se fudbaleri ove ekipe trenutno nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Krasnodar, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada su Moskovljani odigrali devet mečeva u najkvalitetnijem rangu ruskog fudbala i ostvarili pet trijumfa, jedan remi i tri poraza.
U prošlom kolu su izabranici Alekseja Berezuckog odigrali jedan poprilično dobar meč i slavili na teškom gostovanju kod Nižnjeg, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Armejci odigrali četiri meča u Moskvi i ostvarili tri trijumfa i jedan poraz.

Krasnodar: Sjajne partije u poslednje vreme!

Prošla sezona je bila zaista katastrofalna za ekipu Krasnodara koja je na kraju mimo svih očekivanja zauzela tek deseto mesto na tabeli što apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi.
Poput Moskovljana, primarni cilj ekipe iz Krasnodara će biti povratak na međunarodnu scenu, što svakako neće biti nimalo lak zadatak obzirom da je konkurencija u ovogodišnjem izdanju ruske Premijer lige zaista paklena.
Nakon devet odigranih kola ova ekipa se nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Moskve, a upravo to drugo mesto fudbaleri Krasnodara i ciljaju pošto ono na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu su fudbaleri Krasnodara odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Sočija, a taj duel je završen sa više nego ubedljvih 3:0.
Bio je to četvrti meč zaredom na kom izabranici Viktora Gončarenka nisu doživeli poraz, a inače, kada se radi o duelima na gostovanjima, do sad aje ova ekipa odigrala pet mečeva van svog terena na kojima je ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Krasnodara i CSKA iz Moskve koji je odigran početkom maja su slavili Moskovljani sa 3:1, pa je ovo lepa prilika za fudbalere četvrtoplasirane ekipe na tabeli da im se revanširaju i tako se osame na četvrtom mestu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za novoformiranu Ligu Konferencije.

Naš predlog

Biće ovo duel dva tima koja su ozbiljno podbacila prošle sezone i apsolutno nema nikakve sumnje da će i jedni i drugi ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69. Generalno, kada su u pitanju mečevi između CSKA i Krasnodara to su uglavnom dueli sa dosta golova, a nešto slično nas bez sumnje očekuje i večeras u Moskvi zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.88.
Za kraj, prednost na ovom duelu ipak dajemo Moskovljanima koji igraju sjajno na svom terenu ove sezone zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.