Tiket dana (ponedeljak, 04.10.2021)

tiket dana

Stigli su nam sušni dani, kada je ponuda u pitanju. Čekamo nastavak kvalifikacija za Mundijal i snalazimo se sa ovim što nam je ponuđeno. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

GKS Jastrzebje – Arka – 2,2+ @ 1.99 u Meridianbet

Nekadašnji osvajač Kupa Poljske i pobednik Superkupa ove zemlje, Arka iz Gdinje, već dve godine igra u drugoj ligi. Prošle sezone bili su četvrti, pokušali su kroz baraž da se domognu elite, ali nisu uspeli i ponovo su u drugoligaškom društvu. Posle deset odigranih kola Arka ima16 bodova i nalazi se nasedmoj poziciji, što nikako ne zadovoljava njihove ambicije. Bilo je tu nekih neplaniranih poraza, a posebno su bolna ona dva u Gdinji, kada su bodove odneli Tiči I Črobri. Vodeći dvojac, Viđev i Korona, imaju po 23 boda, dakle sedam više, što nije malo, ali nije ni nedostižno jer je ovo jako izjednačeno takmičenje. Arka mora da vezuje pobede, a prilika da stignu do treće na strani je u Jastrezebju, kod ekipe GKS. Domaćin spada u grupu slabijih drugoligaša i trenutno je na 16. poziciji sa samo sedam bodova. Domaćin je samo jedanom pobedio u deset utakmica, a to se dogodilo još u drugom kolu, kada su na svom terenu minimalnim rezultatom slavili protiv Stomila. Od tada, već osam utakmica ne zanju za trijumf. U prethodnoj sezoni Arka je oba puta pobedila GKS, pa očekujemo da to uradi i treći put uzastopno. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.99.

Magdeburg – Turkuču Minhen – T12+,GG @ 2.87 u Meridianbet

Nekadašnji velikan istočnonemačkog fudbala, ekipa Magdeburga, odlično je startovala u novoj sezoni u Trećoj ligi. Oni su i dalje lideri na tabeli, tačnije bili su pred ovo kolo, ali su u seriji od dva uzastopna poraza, doživljena od Vircburgera i Halešera. Sada više nisu nedostižni, prati ih nekoliko timova koji imaju samo po dva boda manje, pa je vreme da se prekine neugoni niz poraza. U poslednjoj utakmici 11. kola u Magdeburgu gostuje Turkuču, tim koji je prošle sezone postao trećeligaš, iskoristivši prekid sezone u reginalnoj ligi Bavarske. Bili su sasvim solidni u svojoj debitantskoj sezoni u saveznom rangu, pa su na početku bili u samom vrhu tabele. Ime nam kazuje da su ovaj klub stvorili turski iseljenici, ali je on prevazišao te okvire, pa se sada uključio i glavni grad Bavarske Minhen. Osim Bajerna, sada Minhen ima i dva tima u Trećoj ligi, ”Lavove” iz Minhena 1860 i Turkuču, koji je čak bolje plasiran od nekadašnjeg bundesligaša. U prethodna tri kola Turkuču ima dve pobede i poraz, ali na strani nisu toliko ubedljivi, pa su samo jednom pobedli na pet mečeva. Prošle sezone oba puta je domaća ekipa slavila, Turkuču u Minhenu, a Magdeburg na svom terenu. I sada smatramo da je domaćin bliži uspehu, ali očekujemo jedan vrlo efikasan meč Naš predlog je igra domaćin daje dva gol, uz gol-gol. Očekujemo da i gosti, bar jednom, pogode mrežu Magdeburga. Za kombinaciju T12+,GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.87.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.