MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Zvezda 3.80, Fenerbahče 2.45, Efes 1.50!

Evroliga je startovala, što znači da se vrhunska košarka vratila na velika vrata. Srbija i ovog puta ima svog predstavnika, Crvenu zvezdu, a upravo će crveno-beli sada na parket.

Ali, pre nego što se svi zajedno smestimo u fotelje i preuzmemo daljinski upravljač, imamo jednu važnu napomenu za sve ljubitelje online kladjenja.

Kladionica Meridian rešila je da časti i ovog četvrtka, pa vas prilikom registracije na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji čeka sjajan bonus za online kladjenje, u iznosu od 500 RSD!

Ali, ni to nije sve… Ako ste među onima koji imaju nalog, a nisu deponovali novac do sada – brzo to uradite, jer vas nakon odigranog tiketa čeka još jedan bonus.

Novih 500 RSD stiže na vaš račun! Dakle, kada Meridian časti – svi dobijaju i svi imaju priliku da se obogate!

Sada kada ste se upoznali sa svim detaljima, vreme je za tiket!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Evo i predloga:

MAKABI – CRVENA ZVEZDA, DVOJKA 3.80

Četvrtak, 20.05

Crvena zvezda je u prvom meču u Evroligi poražena od Fenerbahčea u tesnom i napetom meču. Iako desetkovana – Zvezda je pokazala “zube” i svima stavila do znanja da se neće predati tako lako. Zaključak je bio jednostavan, ako crveno-beli tokom čitave sezone budu tako borbeni – imaju šansu da naprave dobar rezultatu eliti.

Sada je naredni rivak Makabi – ponos Izraela. Ova dva tima imaju zanimljivu istoriju međusobnih duela, a posebno se njihovi navijači raduju novom okršaju, kako na parketu, tako i na tribinama.

U poslednja tri duela, Zvezda je upisala dve pobede, pa su navijači optimistični i ovog puta, ali i Makabi je u utakmici protiv Bajerna pokazao da se ne predaje.

Bukmejkeri Meridiana spremili su sjajnu kvotu na pobedu Crvene zvezde – 3.80. Ne propusti je!

PANATINAIKOS – FENERBAHČE, KEC 2.45

Četvrtak, 20.05

Fenerbahče je pretrpeo veliku promenu, a na klupu je seo iskusni srpski stručnjak Aleksandar Đorđević, koji je već u prvom kolu pokazao da ima velike planove.

Fener je pobedio Crvenu zvezdu, ali sledi novi zadatak – Panatinaikos, koji je vezao dva poraza na dva fronta, pa je jasno da su poljuljani i da bi turski tim to mogao da iskoristi.

Fener je svakako favorit, pa vas na njihovu pobedu čeka kvota 2.45.

EFES – CSKA, KEC 1.50

Petak, 19.30

Efes nije na dobar način započeo odbranu titule u Evrolige, pošto je na premijeri poražen od Real Madrida, ali evo prilike za popravni. Sudeći po narednoj utakmici koju su igrali u domaćem šampionatu, Efes je brzo preboleo Madriđane i vratio se na pobednički kolosek.

CSKA je malo poljuljan nakon poraza od Milana, pa nema sumnje da će Efes probati to da iskoristi. U svakom slučaju, aktuelni evropski šampion je svakako favorit u ovom duelu.

Bukmejkeri Meridiana spremili su kvotu 1.50 na pobedu Efesa!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je DOBITAK!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

A sve što je potrebno jeste da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

U kladionici Meridian vas čeka i sjajna kvota 4.37 da će Efes odbraniti tron – usudite se da prognozirate!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.