Tiket dana: Poeni košarkaša

Danas počinje drugo kolo Evroklige, pa smo vam pripremili predlog tiketa sa poenima košarkaša. Napominjemo da su predložene kvote, ali i granice poena, bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Emanuel Mudiaj (Žalgiris) +(13,5 poena) 1.75 u Mozzart

Bivša NBA zvezda nije imala očekivan učinak u prvom kolu u porazu svog novog tima u Vilerbanu. Zanimljivo je da je Žalgiris odigrao pet zvaničnih utakmica u novoj sezoni, i na svima su gostovali. Ovo će biti debi Mudiaja pred vatrenim navijačima ”Zelene šume”. Žalgiris ima problema na bekovskim pozicijama, Lukasa Lekavičijusa muče leđa, a rovit je i iskusni Janis Strelnieks, najbolji pojedinac litvanskog tima u Francuskoj. Bivši igrač CSKA ima problem s kukom, pa je uz Mudiaja potpuno spreman samo Mantas Kalnietis. Rivali Mudiaju biće Koner Frankamp, novi igrač Zenita, koji menja povređenog Šabaza Nejpira, ali i bivši Zvezdin dvojac Džordan Lojd i Bili Beron. Očekujemo eksploziju Emanuela Mudiaja pred navijačima Žalgirisa i lak ”skok” preko 13,5 poena. Za više od ove granice u kladionici Mozzart kvota je 1.75.

Džejlen Rejnolds (Makabi) +(11,5 poena) 1.75 u Mozzart

Povreda Ante Žižića dosta je poremetila situaciju u Makabiju, pa su u ”Ponosu Izraela” ekspresno reagovali i potpisali bivšeg Zvezdinog centra, a prošlogodišnju uzdanicu Monaka, Matijasa Lesora, na dva meseca. Letos je doveden Džejlen Rejnolds iz Bajerna, koji je kod Trinkijerija odigrao fantastičnu sezonu i imao prosek od 13,6 poena i 5,7 skokova u Evroligi. Mada je italijanski trener želeo da ga zadrži, bolja ponuda Makabija je presudila. Mada očekujemo da Lesor dobije minute protiv Zvezde, ipak će najviše vremena pod košem provesti snažni Rejnolds. Zvezda neće imati koga da mu suprotstavi izuzev Ognjena Kuzmića, pošto je Maik Cirbes pozitivan na virus. Luka Mitrović je odlično odigrao na ”petici” protiv Budućnosti, ali će to sada biti mnogo teže, pre svega zbog fizičke inferiornosti Zvezdinog povratnika. Očekujemo da Rejnolds, koji nije bio preterano efikasan protiv svog bivšeg kluba Bajerna u prvom kolu, sada lako ode preko 11,5 koševa. Za plus poene u kladionici Mozzart dobija se koeficijent 1.75.

Dešon Tomas (Bajern) +(12,5 poena) 1.75 u Mozzart

Mada su bili u desetkovanom sastavu, Nemci su lako mogli da pobede u Tel Avivu u prvom kolu. Na kraju je Bajern poražen sa poenom razlike i tako propustili veliku priliku da takmičenje započnu gostujućom pobedom. Između dva kola Evrolige igrali su meč sa Bambergom u Kupu Nemačke i lako ga dobili, uz odličan učinak Ognjena Jarama i Korija Voldena, bivših igrača ”večitih”. Pored šestorke koja nije igrala protiv Makabija, Lučića, Cipsera, Šilinga, Đedovića, Obsta i Radoševića, u timu nije bilo ni Daruna Hilijarda i Dešona Tomasa, koji su dobili poštedu od Trinkijerija. Mada će Dešonu Tomasu direktni rival bili Nikola Mirotić, koga će odmenjivati Brendon Dejvis, verujemo da odmorni Dešon Tomas može preći ponuđenu granicu od 12,5 poena, koju je sa kvotom 1.75 ponudila kladionica Mozzart.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzart iznosi 5.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.