Tiket dana (četvrtak, 07.10.2021)

tiket dana

U toku su kvalifikacije za Mundijal na svim kontinentima, a već sutra nastavljaju se i u Evropi. Današnju ponudu obeležiće južnoameričke, azijske i afričke. Napominjemo da su koeficijenti koji su predloženi bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Australija – Oman – 1,0-3 @ 2.06 u Meridianbet

”Kenguri” skakuću ka novom plasmanu na Svetsko prvenstvo. Njihov prelazak u azijsku grupu samo im je pomogao da do plasmana na Mundijal dolaze direktno, da ne moraju u baraž sa južnoameričkim selekcijama, što je bilo znatno teže. Jesu sad kvalifikacije mnogo napornije, ne samo zbog dugih putovanja, već i mnogo većeg broja utakmica. S druge strane pritisak je mnogo manji, imaju mogućnost kiksa, koji mogu naknadno da isprave, dok je ranije sve stalo u dva meča baraža sa petoplasiranim timom iz Južne Amerike. Australija je lako došla do poslednje faze, u trećem stepenu su u grupi sa Japanom, Kinom, Omanom, Vijetnamom i Saudijskom Arabijom. Oni i Japanci su najveći kandidati za dva prva mesta, ali ne treba zanemariti ni Saudijsku Arabiju. U prva dva kola Australije je slavila protiv Kine sa 3:0, da bi onda na gostovanju Vijetnamu osvojila tri boda zahvaljujući jednom postignutom golu. Selekcija Omana napravila je pravu senzaciju pobedom u Japanu u prvom kolu. Trijumf Omana od 1:0 odjeknuo je u fudbalskom svetu, ali je iznenadio i njih, pa su u narednoj rundi izgubili na isti način od Saudijske Arabije kao domaćini. Pokušaće Oman da napravi novu senzaciju u Sidneju, ali sada ih svi shavtaju ozbiljno, pa tako i Australijanci, pa ne verujemo u takvu mogućnost. Jedinica je izvesna, a dodajemo i mali broj golova, ne verujemo u neku baš ubedljivu pobedu domaćina. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.06.

Urugvaj – Kolumbija – 1,0-3 @ 2.65 u Meridianbet

Na čuvenom ”Sentenariju” u Montevideu igra se veoma važan meč kvalifikacija za odlazak na Mundijal u okviru južnoameričke zone. Urugvaj dočekuje Kolumbiju, a pobedniku meča direktan plasman u Katar biće mnogo realniji. Trenutno su ”Urusi” na trećem mestu sa 15 bodova, dok su ”Kafeterosi” peti sa dva boda manje. Ako uzmemo kao gotovu stvar plasman Brazila i Argentine, dve prvoplasirane ekipe, ostaju još samo dva mesta za direktan plasman, i jedno za baraž. U najužoj konkurenciji za ova upražnjena mesta, pored ove dve reprezentacije, su još Ekvador i Paragvaj, mada daleko nije ni Peru. Kvalifikacije su tek na polovini, vo je početak drugog dela takmičenja, a u prvom meču ove dve selekcije, odigranom u Kolumbiji, Urugvaj je ubedljivo slavio. Bilo je čak 3:0 za ”Uruse”, a strelci su bili Kavani, Luis Suarez i Nunjez. Videćemo da li Kolumbija može da uzvrati u Montevideu, mada su se ”Kafeterosi” već osvetili Urugvaju u četvrtfinalu KOPA Amerika, kada su ih eliminosali posle penala, letos u Brazilu. Urugvaj je vezao dve pobede u kvalifikacija, na svom terenu pobedili su Boliviju pa Ekvador, dok je Kolumbija, na tri meča, u prethodnom ”prozoru”, upisala dva remija na strani, sa Bolivijom i Paragvajem, pa pobedili Čile. Domaći teren bi mogao da bude prevaga u ovom meču, a mi uz jedinicu dodajemo i mali broj golova, ne verujemo da ih može biti više od tri. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.46

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.