Tiket dana (sreda, 13.10.2021)

tiket dana

Gotovo je sa reprezentacijama, bar kada je Evropa u pitanju, za oktobarski ciklus. Od petka nam se vraćaju klupska takmičenja. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kanada – Panama – 1,0-3 @ 2.05 u Meridianbet

Čini se da nikad nismo imali uzbudljivije kvalifikacije za Mundijal u zoni KONKAKAF, koja pokriva Severnu i Centralnu Ameriku. U poslednju fazu kvalifikovalo se osam selekcija, od kojih će tri prvoplasirane u Katar, dok je ona koja bude četvrta igrati dodatni baraž. U prethodnim ciklusima Meksiko i SAD su obično već u ovom trenutku, pred polovinu takmičenja, bili skoro sigurni putnici, ali su se sada i ostale reprezentacije približile kvalitetom. Jesu ”sombrerosi” i Amerikanci na prva dva mesta posle pet odigranih kola, ali su im za petama Panamci, Kanađani, Kostarikanci, pa i Salvador. U Torontu se igra veoma važan meč za ishod kvalifikacija. Kanađani su baš prijatno iznenadili i još uvek nemaju poraz. Da sve bude bolje za njih, imali su paklen raspored. Uspeli su da osvoje bod na gostovanju u Meksiku i SAD-u, kao i na Jamajci. Nerešeno su igrali i sa Hondurasom na svom terenu, dok su slavili samo protiv Salvadora. Panama je trenutno bod ispred njih, ali nam se čini da su rezultati Kanade značajniji. Panamci su zabelećili dve pobede, na Jamajci i u poslednjem kolu protiv SAD-a u Panama Sitiju, ali nisu pobedili Meksimo i Kostariku kada su bili domaćini, a poraženi su u Kostariki. Panama je igrala na prethodnom Mundijalu, to im je bio debi na Svetskim prvenstvima, a u Rusiji su bili u grupi sa Engleskom, Belgijom i Tunisom, ali se nisu probili dalje. Kanađani su takođe jednom bili učesnici Svetskog prventva, ali sada već daleke 1986. u Meksiku. Nisu imali uspeha u mečevima sa SSSR-om, Mađarskom i Francuskom. Za njih je sigurno da će učestvovati na Mundijalu 2026. pošto su organizatori, zajedno sa SAD i Meksikom. Očekujemo da Kanada pobedom dođe još bliže plasmanu u Katar, a golova bi moglo da bude baš malo. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.05.

Sanderlend – Mančester junajted U21 – 1,4+ @ 3.70 u Meridianbet

Ovo je meč engleskog EFL Trofeja, takmičenja koje služi tome da i klubovi iz nižih liga dođu do nekog pehara. Ekipa Sanderlenda, nekadašnjeg premijerligaša, a sada člana Lige 1, dočekuje mladi tim Mančester junajteda. Radi se o fudbalerima do 21 godine, a pored ove dve ekipe u grupi su još Linkoln i Bredford. Ovo je zaostali meč, pa je teško reći kakva je situacija na tabeli. Linkoln vodisa 6 bodova iz tri meča, Mančester junajted ima pobedu i poraz, a Sanderlend je odigrao samo jedan meč, u kome je slavio u Linkolnu. ”Crne mačke” su favoriti u ovom meču, pošto je tim sa Old Traforda još uvek nezreo, mada je uspeo da pobedi Bredfod. Jeste Sanderlendu bitnije takmičenje u Ligi 1, gde su trenutno na četvrtom mestu, ali samo sa bodom manje od vodećeg dvojca Plimut i Vajkomb, ali i sa manje odigranih utakmica. Njima je prevashodni cilj da se vrate u Čempionšip, za početak, a sve ostalo im je pođeljno, ali ne i neophodno. Uz jedinicu vam predlažemo i golove, biće ih, sigurni smo dosta. Naš predlog je 1,4+ za koji je kvota u kladionici Meridianbet 3.70.

Ukupna kvta na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 7.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.