Tiket dana (petak, 15.10.2021)

tiket dana

Današnja ponuda nije toliko bogata, ako uzmemo u obzir da se vraćaju klupska takmičenja. Razlog je kasni završetak mečeva kvalifikacija, pa je većina klubova koji daju reprezentativce dobila još dan,dva pauze. Napominjemo da su kvote koje predlažemo bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bašakšehir – Bešiktaš – GG3+ @ 2.05 u Mozzart

Novo kolo u turskoj Superligi otvara duel dva poslednja šampiona ove zemlje. Gradski derbi između ova dva tima samo je jedan istanbulski, pošto je većina najboljih turskih timova iz ovog grada. Sezona za Bašakšehir počela je užasno, otvorili su je sa četiri uzastopna poraza, a tek su u petom kolu uspeli da pobede Fenerbahče. Sada, posle osam kola, imaju dve pobede i šest neuspeha, pošto su na svom terenu dobili i Rozespor. Na strani su upisali sva četiri poraza i čini se da ovaj tim više nije konkurentan kada je borba za najviši plasman u pitanju. Tako je bilo i prošle sezone kada je Bašakšehir završio tek na 12. poziciji i to kao tim koji brani naslov šampiona. Bešiktaš je aktuelni prvak, oni su do titule stigli zahvaljujući boljem međusobnom skoru sa Galatasarajem, mada su oba tima na kraju imala isti broj bodova. U novom prvenstvu crno-beli iz Istanbula su osvojili 17 bodova iz 8 kola i trenutno su treći, sa bodom zaostatka za Trabzonom, a dva za vodećim Fenerom. Bešiktaš igra i u Ligi šampiona, a ovo takmičenje je otvorio sa dva poraza, od Dortmunda i Ajaksa. Njih očekuje meč sa Soportingom iz Lisaboana već u utorak, ali smo sigurni da im je derbi sa Bašakšehirom važniji. Prošle sezone Bešiktaš je dobio sva tri duela, na dva u prvenstvu rezultat je bio 3:2, dok je u polufinalu Kupa Bešiktaš slavio identičnim rezultatom, ali tek posle produžetaka. I sada će biti golova, a naš predlog je gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Mozzart kvota je 2.05.

Hofenhajm – Keln – GG4+ @ 2.40 u Mozzart

Vraća se i Bundesliga, a 8. kolo nemačkog fudbalskog šampionata otvara meč u Sinshajmu. Hofenhajm dočekuje, ove sezone, odlični Keln. Retko se dešavalo da ”Jarčevi” ovako dobro startuju, pa su u prvih sedam kola dođiveli samo jedan poraz i to od šampiona u Minhenu. Čak su i u tom meču žestoko namučili Bajern, ali su izgubili sa 3:2. Njihov trenutni bodovni učinak je 12 osvojenih bodova, što je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto. Pred odlazak na pauzu Keln je pobedio Grojter Firt sa 3:1, čime je prekinuo niz od tri uzastopna remija rezultatom 1:1, protiv Frajburga i Ajntrahta na strani, te sa Lajpcigom na svom Rajn Nekar Energiju. ”Jarčevi” sada odlaze u Sinshajm gde ih čeka domaći Hofenhajm, od koga se očekivalo više u dosadašnjem delu sezone. Tim Sebastijama Henesa je tek na 11. mestu, a pobedio je samo dva puta u prvih sedam kola. Hof je na pauzu otišao posle poraza od Štutgarta u gostima od 3:1, ali su na poslednjem meču, na kome su bili domaćini, pobedili Volfsburg istim rezultatom. Na tri meča na svom terenu Hofenhajm je upisao sva tri rezultata, prvo remi sa Unionom, pa poraz od Majnca i pobedu nad ”Vukovima”. Što se tradicije tiče, ona je u poslednje vreme u potpunosti na strani Hofenhajma. Ovaj tim je dobio pet poslednjih duela sa Kelnom, a ”Jarčevi” su poslednji put slavili pre više od šest godina. U prošloj sezoni obe utakmice pripale su Hofenhajmu, bilo je 3:2 i 3:0. Sada je Keln u znatno boljoj formi i ne bismo ga otpisivali pred ovaj okršaj. Sigurnije nam je da se odigra na golove, a predstoji nam još jedna goleada na meču u Sinshajmu. Naš predlog je gol-gol, a ukupan broj pogodaka na meču trebalo bi bar da bude četiri. Za GG4+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzart iznosi 4.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.