Tip dana: Mančester Junajted – Liverpul: Princ Egipta napada kralja Mančestera, Ronaldo na bedemu “Old Traforda”!

U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a širom Evrope je na programu nekoliko izuzetno zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta pripremili najveći derbi engleskog fudbala u kom će Mančester Junajted na “Teatru snova” dočekati Liverpul.
Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Mančester Junajted: Katastrofalne partije u poslednje vreme!

Uprava Mančestera nije štedela finansijska sredstsva prethodnog leta kako bi napravili tim za velika dela, međutim, za sada stvari ne idu baš najbolje.
Naime, u ovom trenutku se tim sa “Old Traforda” nalazi tek na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Čelsi.
U poslednje vreme izabranici Ole Gunara Solskjera imaju baš dosta problema, pošto je ova ekipa na tri poslednja meča bez trijumfa, a u tom periodu su Kristijano Ronaldo i drugari doživeli dva poraza, uz jedan remi.
U prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli doživela težak poraz na gostovanju kod neugodnog Lestera, a taj duel su “lisice” rešile u svoju korist rezultatom 4:2.
Ni u Ligi šampiona situacija nije bila najbolja, ali je utisak da je sve to zaboravljeno nakon velikog trijumfa u prošlom kolu na svom terenu protiv Atalante.
Zanimljivo je da je “Boginja” iz Bergama na tom meču na poluvreme otišla sa dva gola prednosti, ali su u nastavku izabranici Ole Gunara Solskjera odigrali zaista sjajno i potpuno zasluženo došli do trijumfa, pa se u ovom trenutku, nakon tri odigrana kola najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja nalaze na prvom mestu na tabeli i imaju lepe šanse da dođu do plasmana u nokaut fazu, što i jeste primarni cilj kada je ovaj deo sezone u pitanju.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu u Premijer ligi, do sada su “crveni đavoli” odigrali četiri susreta na svom “Old Trafordu” i nisu se baš proslavili, pošto su u tom periodu ostvarili dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a sigurno je i da ih ovog puta očekuje dosta težak posao protiv Liverpula.

Liverpul: “Redsi” se trijumfom vraćaju na drugo mesto!

Primarni cilj Liverpula kada je ova sezona u pitanju bez ikakve sumnje biće povratak titule šampiona Engleske, nakon što su “redsi” u prošlom šampionatu bili zaista daleko od borbe za naslov prvaka, ali ne samo to, već je ova ekipa jedva uspela da dođe i do plasmana u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja treba biti realan pa priznati da tim sa “Enfilda” blista u dosadašnjem toku Lige šampiona, pošto se izabranici Jirgena Klopa u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet osvojenih bodova.
U prošlom kolu su “redsi” u jednom fantastičnom susretu na kom smo mimo svih očekivanja videli čak pet golova, slavili na gostovanju kod Atletiko Madrida na “Vanda Metropolitanu” kada je bilo 2:3.
I u Premijer ligi Liverpul pruža dobre partije, ali je ipak utisak da je ova ekipa možda mogla i bolje. Trenutno se izabranici Jirgena Klopa nalaze na trećem mestu na tabeli, ali bi eventualnim trijumfom u najvećem derbiju engleskog fudbala, došli do pozicije broj dva, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Čelsi koji je juče na svom terenu deklasirao ekipu Norviča, a taj meč je završen rezultatom 7:0.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala, Liverpul je odigrao možda i svoj najbolji meč u doadašnjem toku sezone i slavio na gostovanju kod Votforda, a taj duel je završen rezultatom 0:5.
Što se tiče gostovanja, tim sa “Enfilda” je za sada najbolji gost u ligi, pošto je na četiri odigrana susreta trećeplasirana ekipa na tabeli ostvarila tri trijumfa, uz jedan remi i to kod Brentforda kada smo videli čak šest golova, pošto je na kraju rezultat bio 3:3, a svakako treba napomenuti da se mečevi Liverpula na strani uglavnom i završavaju sa velikim brojem golova, pa nema nikakvog razloga da tako ne bude i sada.

Naš predlog

Jako teško je ovde prognozirati konačan ishod, pa ćemo i ovog puta to izbeći, ali vam savetujemo da probate sa golovima, kojih bi zaista moralo da bude na obe strane, pa probajte sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.48.
“Redsi” su izuzetno efikasni u poslednje vreme, pa smo mišljenja da će i na “Teatru snova” postići makar dva gola zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.86.
Za kraj, smatramo da je nekako najrealnija prognoza za ovaj meč igra GG3+, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.