Tiket dana (ponedeljak, 01.11.2021)

tiket dana

Završen je još jedan uzbudljiv vikend prepun sportskih događaja. Samo je danas nešto slabija ponuda, ali se već od utorka vraćaju evropski kupovi. Ovako izgleda naš predlog za prvi dan novembra. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Bolonja – Kaljari – 1,2+ @ 2.19 u Meridianbet

U poslednjoj utakmici 11. kola Serije A Bolonja će na svom ”Renato Dalari” ugostiti eipu Kaljarija. Oba tima su u nešto slabijoj formi, koja se više ogleda u lošim rezultatima nego u igri. Bolnja nije pobedila na tri prethodna meča u prvenstvu, posle ubedljivog trijumfa nad Lacijom. Uzeli su bod u Udinama, ali su onda poraženi od Milana na svom stadionu u jednom više nego čudnom meču. Uspela je Bolonja da stgne dva gola minusa, i to sa igračem manje, ali kada su ostali bez još jednog fudbalera zbog crvenog kartona, ”rosoneri” su rutinski stigli do bodova. Trener Sinipša Mihajlović već je bio besan zbog meča u Udinama, a ovo protiv Milana dodatno ga je razbesnelo. U vanrednom kolu Bolonja je putovala u Napulj, gde nije imala realne izglede. Kaljari je na poslednjem mestu i pobedio je samo jednom u prvih deset kola. Tri boda su osvojili samo protiv Sampdorije, a na strani su, na četiri odigrana meča, ostali neporaženi samo protiv Lacija. Primili su na te četiri utakmice čak 11 golova, dok je Bolonja, osim duela sa Milanom, osvojila deset bodova u četiri meča na ”Renato dalari”. Pored toga Mihajlovićev tim je izuzetno efikasan kao domaćin, na pet utakmica protivnicima su dali 11 golova. Očekujemo jedinicu, ali i bar dve lopte u mreži tima sa Sardinije. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.19.

Levante – Granada – 1,0-3 @ 2.80 u Meridianbet

Junački je Levante odigrao meč protiv šampiona i na kraju, uz dosta sreće koju je zaslužio, stigao do boda. Jeste tim iz Valensije oba gola postigao sa bele tačke, Bardi je bio više nego siguran, što je na kraju bilo dovoljno za 2:2. Ipak, ni posle 11 odigranih kola Levante nema pobedu, a tako se ne ostaje u La Ligi. Njihov skor je šest remija i pet poraza, što je pred ovo kolo donosilo samo 19. mesto, ono koje vodi u Segundu ako se ne zameni nekim boljim. Imao je Levante tešku seriju, u poslednjih pet kola morali su na megdan i Barseloni i Sevilji i Atletiku, pa ne čudi što nisu nikog pobedili, mada su to morali da urade protiv Hetafea na svom terenu. Možda sve krene nabolje nakon utakmice protiv Granade. Ovaj tim nije u boljoj situaciji od Levantea, mada je jednom uspeo da osvoji sva tri boda. Malo je to za tim koji je prošle sezone igrao u četvrtfinalu Lige šampiona, i ispao tek od Mančester junajteda. Granada je vezala tri utakmice bez poraza, što može da bude nagoveštaj boljih rezultata. Posle minimalnog trijumfa nad Seviljom, u sledeće dve utakmice igrali su nerešeno sa Osasunom i Hetafeom. Oba puta bilo je 1:1, i dok je za meč u Pamploni to bio odličan rezultat, protiv Hetafea se, ipak, očekivala pobeda. Međutim, uzimajući u obzir da su izjednačili u 97. minutu preko Moline, i bod je puna kapa. Smatramo da je vreme za pobedu Levantea. Uz jedinicu očekujemo i mali broj golova, kojih ne bi trebalo da bude više od tri. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.