Tiket dana: Poeni igrača

NBA liga se nastavlja, a mi i dalje tražimo za vas košarkaše koji bi mogli da zablistaju ove večeri. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Džejms Harden (Bruklin Netsi) + asistencije (granica 9,5) 1.90 u Meridianbet

U Torontu bi večeras trebalo da bude zanimljiv meč između domaćih Reptorsa i gostujuće ekipe Bruklin Netsa. Ne samo zanimljiv već i poseban meč. Naime, Nik Nurs, trener Toronta, izjavio je da će Paskal Siakam svoj debi u novoj sezoni imati u ovoj utakmici. Kasnije su u timu Reptorsa ispravili svog trenera, tako da su kamerunskom igraču, koji je uz Freda Vanvlita vođa ove ekipe Reptorsa, prilepili oznaku moguć (probable), za učešče protiv tima iz Njujorka. Siakam bi ipak trebalo da zaigra večeras i duel između Toronta i Bruklina bi trebalo da bude derbi večeri.

Džejms Harden je uz Kevina Durenta i uz odsustvo Kajrija Irvinga vođa tima Bruklin Netsa. Posebnu pažnju u svojoj igri pri prelasku u tim iz ”Velike jabuke” posvetio je asistencijama i kreiranju igre za druge. Imao je Harden asistencije i u Hjustonu, samo čitav taj projekat Hjuston Rokitsa je bio pravljen sa njim u centru. U Teksasu su ipak poeni bili u prvom planu za sjajnog američkog beka.

Naš predlog su + asistencije na Džejmsa Hardena u jednoj interesantnoj utakmici, kakva nas očekuje u Kanadi. Granica je postavljena na 9,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.90.

Rišon Holms (Toronto Reptors) + skokovi (granica 9,5) 1.70 u Meridianbet

Kada je dolazio u Sakramento, Rišon Holms nije bio planiran za prvog centra ekipe. Te 2019. godine Holms je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 10 miliona dolara, a kao prvi centar iz Atlante je došao Dvejn Dedmon, koji je potpisao trogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara.

Ipak vrlo brzo su u redovima Kingsa ustanovili kakav nebrušeni biser imaju u ekipi. Planirani starter Dedmon je posle nekog vremena otišao iz Kalifornije, a Holms, kao planirana zamena, ustalio se na mestu prvog centra ekipe.

Sakramento ima lep start nove sezone, dobili su 5 utakmica i izgubili 4 meča, pa se nalaze na mestu koje bi ih vodilo u doigravanje nakon regularnog dela sezone. Kingsi nisu bili u plej-ofu još od 2006.godine, možda je vreme da Dearon Foks i ekipa ostvare te dugo čekane želje.

Naš predlog su + skokovi na Rišona Holmsa u utakmici protiv Indijana Pejsersa. Granica je postavljena na 9,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.70.

Lamelo Bol (Šarlot Hornetsi) + asistencije (granica 6,5) 1.85 u Meridianbet

Noćašnji program u Nba ligi se završava duelom u Los Anđelesu između lokalnih Klipersa i Šarlot Hornetsa. Ova dva tima se nalaze u različitim raspoloženjima, Klipersi imaju 3 pobede u nizu, dok Hornetsi imaju 3 poraza u nizu. Čini se da ti nizovi ne pružaju pravu sliku stanja, niti su Klipersi toliko dobri, niti su Hornetsi toliko loši.

Mladi Lamelo Bol, najbolji ruki prošle sezone, je prvi asistent ekipe iz Severne Karoline. Nalazi se na bitnom mestu plejmejkera i od njega se očekuje da pokrene ekipu Šarlota u pravom smeru, bez obzira na to što ima tek 20 godina, profesionalizam i takmičarski ciljevi su neumoljivi. Čini nam se ipak da u redovima Hornetsa i nije problem mesto plejmejkera ili mlade godine Bola, već neke druge pozicije u timu, pre svega centarske.

Naše mišljenje je da će u zanimljivom duelu u Kaliforniji Lamelo Bol imati više od 6 asistencija. Posebno imajući u vidu da bi Bol mogao da ima posebnu motivaciju za ovaj meč, zato što je i on iz Kalifornije, i da mu porodica živi u Los Anđelesu. Granica je postavljena na 6,5 asistencija u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.