Tiket dana (sreda, 10.11.2021)

tiket dana

Ni sreda nije dan kojem će se kladioci radovati. Mi smo za vas malo prostudirali ponudu i evo šta smo pronašli. Napominjemo da su koeficijenti promenjivi, i da su predloženi bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Vigan – Šruzberi – GG3+ @ 2.40 u Mozzart

Obe ekipe igraju u engleskoj Ligi 1, tačnije trećem rangu u ovoj zemlji. Vigan je nakadašnji remijerligaš, uz to i osvajač FA kupa, u sezoni kada je morao da napusti elitu. Bilo je to 2013. godine kada su u finalu golom Bena Votsona pobedili Mančester siti i stigli do najvećeg rezultata u svojoj istoriji. Od tada krenuo je strmoglavi pad ovog kluba i oni se sada takmiče u Ligi 1. Trenutno sa na liderskoj poziciji i navijači se s pravom nadaju da će se, za početak, vratiti u Čempionšip, a onda, nešto kasnije, i u Premijer ligu. Takmičenje u EFL Trojefu služi treneru Ričardsonu da proveri igrače koji manje igraju u prvenstvu, pa ne čudi to što iz prva dva kola Vigan Atletik ima samo jedan osvojen bod, i nijedan postignut gol. Mladi tim Vulverhemptona ih je dobio posle penala u Viganu, dok su na gostovanju kRu Aleksandri izgubili sa 2:0. Njihov rival, tim Šruzberija, loše je počeo sezonu u Ligi 1, naređali su na startu četiri poraza i odmah se ukotvili na dnu tabele. Kasnije su popravili formu, ali je plasman i dalje nezadovoljavajući i Šruzberi se nalazi u zoni ispadanja, na 22. mestu. Međutim, u dva prethodna kola su odvojili četiri boda, pobedili su Kembridž junajted, i remizirali na gostovanju Linkolnu. Ni njima nije dobro išlo u prva dva koa EFL Trofeja, ali su zabeležili jedan trijumf i jedan poraz. Pobedili su ”mlade vukove”, a izgubili od Kru Aleksandre. Ne očekujte predlog za konačan ishod, jer je nemoguće tako nešto predvideti s obzirom da je nepoznato kakve će sastave izvesti treneri. Zato su golovi dobra opcija, a trebalo bi da ih bude na obe strane. Naš predlog je GG3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Mozzart iznosi 2.40.

Javor – Rad – x2 @ 2.24 u Mozzart

U Srbiji se igra vanredno 17. kolo Prve lige Srbije. Drugoligaši igraju po ubrzanom rimu, a u ovom kolu nas očekuje derbi u Ivanjici. Sastaju se dva bivšia superligaša, Javor i Rad, koji su proletos ispali iz elite, mada su do polsednjeg kola imali dobre izglede da opstanu. Javor je ispao zbog remija sa Voždovcem u poslednjem kolu, dok Rad nije uspeo da pobedi nezainteresovani Spartak u Subotici i morao je rang niže. Oba tima žele odmah da se vrate u elitu, ali početak nije bio po očekivanju, što posebno važi za ”Građevinare”. Javor je posle 16 kola na 4. mestu, ali ima i meč manje odigran. Problem je što je Inđija već dosta odmakla, ali i novajlija Mlagost GAT. Ako bi pobedili Rad, Ivanjičani bi se izjednačili sa Mačvom na trećem mestu. ”Građevinari’ su trenutno sedmi i prvi zadatak im je da se probiju u plej of. Nešto bolje igraju u poslednje vreme, i na tri poslednje utakmice imaju pobedu i dva remija na strani. Bez golova su igrali u Loznici i Sremskoj Mitrovici. Rad ima dobru defanzivu, a teren u Ivanjici je u ovo doba godine izuzetno loš. Teško će se stvoriti neka šansa, a pobednika bi mogao da odluči jedan gol, ukoliko i njega bude. Nešto nam govori da Beograđani neće izgubiti, pa vam predlažemo duplu šansu na Rad. Za x2 na ovom meču koeficijent u kladionici Mozzart iznosi 2.24.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzart iznosi 5.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.