NBA tiket dana (petak-subota)

Nameravamo da posvetimo više pažnje NBA ligi, koja ima sve više poklonika u svetu klađenja. Ovo je naš tiket za noć između petka i subote. Napominjemo da su kvote podložne promenama

Golden Stejt – Čikago – više ukupno poena + (granica 220,5) 1.83 u Meridianbet

U derbiju dana u San Francisku se sastaju lideri Zapadne konferencije Golden Stej Voriorsi i Čikago Bulsi, koji se nalaze na deobi prvog mesta u Istočnoj konferenciji sa Vašington Vizardsima. Meč počinje u petak ujutro u 04.00. časova  u ”Čejs Centru”.

U timu koji sa klupe predvodi Stiv Ker su lepa, gotovo idilična vremena. Ubedljivo su prvi na tabeli, ne samo Zapadne konferencije već čitave NBA lige. Imaju 10 pobeda i samo 1 poraz. Po mnogim kriterijumima se nalaze na najboljim pozicijama u ligi, prvi su po broju postignutih poena, i to 115,9 poena u proseku, prvi su po broju postignutih trojki po meču, imaju 15,7 trojki u proseku, i prvi su po broju asistencija u ligi u proseku, imaju 29,6 uspešnih dodavanja u proseku na svojim utakmicama. Posle ove utakmice Voriorsi idu na gostujuću turneju po Istoku, tamo će imati 4 meča u nizu i ujedno dvoboj sa Bulsima će im biti 8 uzastopna utakmica u njihovoj dvorani.

U Ilinoisu sjajan start nove sezone, Čikago Bulsi imaju 8 pobeda i 3 poraza i dele prvo mesto na vrhu Istočne konferencije sa  Vašington Vizardsima. Nikola Vučević je ušao u medicinske protokole i neće biti na raspolaganju treneru Biliju Donovanu na nekoliko mečeva. Crnogorski internacionalac je bitan šraf u ekipi Bulsa, Vučević je prvi skakač ekipe sa 10,9 skokova, ali i drugi asistent u Čikagu sa 4,3 uspešnih dodavanja, ali i treći strelac sa 13,6 poena u proseku. Teško će se nadoknaditi odsustvo Vučevića u sadašnjem rosteru Bulsa na centarskim pozicijama, trener Donovan će verovatno biti prinuđen da igra malo više ”small ball” košarke.

Naš predlog je da će na meču Golden Stejt Voriorsa i Čikago Bulsa pasti više od 220,5 poena ukupno, uključujući produžetke, u kladionici Meridianbet za ovaj alternativni broj poena koeficijent iznosi 1.83.

Lonzo Bol (Čikago Bulsi) više asistencija + (granica 5,5) 2.00 u Meridianbet

Neigranjem Nikole Vučevića u Čikagu otvara se dodatni prostor za Lonzo Bola. Bol je prvi asistent u ekipi iz Čikaga, ima 4,5 uspešnih dodavanja u proseku na 11 utakmica. Bulsi će biti prinuđeni da menjaju malo način na koji su igrali u dosadašnjem delu sezone, balans između unutrašnje i spoljne linije izostankom Vučevića je poremećen. Crnogorski reprezentativac je bio jasan i sveprisutan, kako u reketu Bulsa, tako i u reketu protivnika. Sada će Čikago Bulsi morati da igraju malo više u tranziciji, preko kontri, da rešavaju napade u ranoj fazi. Prava prilika za Lonzo Bola da dođe još više do izražaja, mada se mora reći da u dobrom startu Bulsa ove sezone i ovaj američki bek ima velike zasluge, i pokazao se kao dobro pojačanje u dosadašnjim partijama u dresu Čikaga.

Naš predlog su + asistencije na Lonzo Bola, granica je postavljena na 5,5 asistencija u Meridianbet kladionici sa koeficijentom koji iznosi 2.00.

Hjuston Rokitsi – Portland Trejlblejzersi – 2 (uključujući produžetke) 1.39 u Meridianbet

Portland Trejlblejzersi nemaju baš dobar početak nove sezone, imaju 5 pobeda i 7 poraza, te su ispod 50% uspešnosti, što obično ne donosi plasman u plej of. U šest odigranih duela nemaju pobedu na strani, jedina su ekipa, uz današnjeg protivnika Hjuston Rokitse, koja nema pobedu u gostima u dosadašnjem delu sezone. Čini se da je došlo vreme da Dejmijan Lilard i ekipa upišu prvu pobedu u gostima, i to protiv tima iz Teksasa. Hjuston Rokitsi su u nizu od 9 poraza zaredom, imaju samo jednu pobedu u 11 mečeva ove sezone. Njihov prioritet je trenutno, ipak, razvoj mladih igrača, i čine se napori da se u budućnosti napravi dobar tim. Gosti iz Oregona ipak nemaju mnogo mesta za kikseve i uz maksimalnu angažovanost se očekuje njihova pobeda.

Naš predlog je dvojka uključujući produžetke. Za pobedu Portland Trejlblejzersa u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.39.

Džulijus Rendl (Njujork Niksi) – više skokova + (granica 9,5)  2.00 u Meridianbet

Džulijus Rendl nastavlja tamo gde je stao prošle sezone, odnosno pruža odlične partije i u novoj sezoni, pa ponovo ističe kandidaturu za mesto u Ol Star utakmici, ali i vodi svoje Njujork Nikse u još jedno Nba doigravanje. Rendl je bez ikakve sumnje prvi igrač Niksa, prvi je strelac ekipe sa 21,9 poena, prvi skakač ekipe sa 10,5 skokova i prvi asistent sa 5,2 asistencija u proseku. Naše mišljenje da će Džulijus Rendl nastaviti sa dobrim predstavama i protiv Šarlota, ekipa iz Severne Karoline ima baš najviše problema na pozicijama koje pokriva najbolji igrač Niksa.

Preporučujemo skokove na Džulijusa Rendla, granica je postavljena na 9,5 skokova u Meridianbet kladionici, dok je koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć petak na subotu u kladionici Meridianbet iznosi 10.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.