Tiket za veče (subota, 20.11.2021)

tiket dana

Većina je imala slab kladilački dan, bar nam tako izgleda, uzimajući u obzir mnogobrojna iznenađenja. Da vidimo šta nam je ostalo za subotnje veće.

Ren – Monpelje – 1,0-2 @ 4.70 u Meridianbet

REn je u sjajnoj formi, ne zna za poraz od sredine septembra, i to u svim takmičenjima. Dobro igra i Monpelje, pobedio je u prošlom kolu na gostovanju u Nici, pa nas, pre svega , očekuje tvrd meč. Ipak, Ren je bio gorak za Pari Sen Žermen, jedini ga je pobedio, pa verujemo da će slaviti i protiv Monpeljea. Uz jedinicu predlažemo i mali broj golova. Za kombinaciju 1,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 4.70.

Almerija – Valjadolid – GG3+ @ 2.11 u Meridianbet

Vodeći tim španske Segunde dočekuje ekipu koja je ispala iz La Lige. Oba tima žele u Primeru, a za sada su Andalužani bliži tome. Valjadolid je treći, ima devet bodova mnaje od Alemrije i morao bi da pokuša da pobedi na ovom gostovanju. Obe ekipe umeju da daju golove, pa nam se čini relanim da ih vidimo i u međusobnom okrpšaju. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.11 u kladionici Meridianbet.

Verder – Šalke – GG3+ @ 2.08 u Meridianbet

Do ove sezone rivali su vijevali u Bundesligi, a sada su drugoligaši. Eto koliko je Bundesliga zahtevna, kada bivši šampioni moraju da igraju jedan protiv drugog u Cvajti. Posle 13 kola Šalke je nešto bolji, tim iz Gelzenkirhena ima 22 boda i bio je pred ovo kolo na 5. mestu, dok je ekipa iz Bremena na 8. sa tri boda mnaje. Golova je kao pleve kada su na terenu i jedni i drugi, pa će tako, nadamo se, biti i sada. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.08 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota za večernji subotnji tiket u kladionici Meridianbet iznosi 20.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.