Tip dana: Lacio – Juventus: Rim u panici, Juventus ante portas!

U subotu je zaista fenomenalna ponuda za klađenje pošto je širom Evrope na programu nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Rimu gde će fudbaleri Lacija na “Olimpiku” dočekati ekipu Juventusa.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Lacio: Mogu li Lacijali do Lige šampiona?

Fudbaleri Lacija će u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A učiniti sve da dođu do plasmana u Ligu šampiona, u čemu nažalost nisu uspeli prošle sezone.
Ako stvari posmatramo na taj način onda je sigurno da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji Lacijali igraju ove sezone, pošto se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Atalantu, koja ruku na srce ne bi trebalo da ima problema na svom terenu protiv Specije, što će između ostalog biti i uvodni duel trinaestog kola.
U prošlom kolu je tim sa “Olimpika” odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su izabranici Maurisija Sarija bez većih problema slavili protiv Salernitane, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Do sada su Rimljani doživeli tri poraza, a poslednji je bio izuzetno bolan, pošto je Lacio izgubio na gostovanju kod Verone kada je bilo 4:1, a zanimljivo je da se to desilo nakon velikog trijumfa nad aktuelnim šampionom Interom, pošto je taj meč petoplasirana ekipa na tabeli dobila rezultatom 3:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Lacio odigrao šest mečeva na domaćem terenu i ono što moramo napomenuti je da su Rimljani najbolja domaća ekipa u Seriji A, pošto su od sada na “Olimpiku” ostvarili pet trijumfa uz samo jedan remi, uz postignutih osamnaest mečeva što znači da izabranici Maurisija Sarija u proseku na domaćem terenu postižu tri gola po meču.
Kada je u pitanju sastav tima za ovaj derbi sa Juventusom, strateg Lacija neće moći da računa na Marušića koji je pozitivan na koronavirus, dok je vrlo neizvesno da li će u timu biti najboljeg strelca ekipe Ćira Imobilea, koji se još uvek nije dovoljno oporavio od povrede.

Juventus: “Stara dama” ima dosta problema ove sezone!

Kada je Masimilijano Alegri imenovan za novog-starog trenera Juventusa, bilo je jasno da će primarni cilj Juventusa biti povratak šampionske titule u Torino.
Ipak, kako sada stvari stoje deluje da će to biti izuzetno težak zadatak, iako je do sada odigrano samo trinaest kola najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.
Naime, “stara dama” se trenutno nalazi tek na osmom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirane ekipe Napolija i Milana, što već u ovom trenutku deluje kao ogromna razlika.
U prošlom kolu su izabranici Masimilijana Alegrija nakon tri vezana meča bez pobede uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Fiorentine, a taj meč je završen rezultatom 1:0, što je bila tek peta pobeda “bjankonera” u ovvogodišnjem izdanju italijanske Serije A, što je zaista premalo ako uzmemo u obzir da je od početka šampionata prošlo čak dvanaest kola.
Ono što je ipak takođe veoma važno je da je “stara dama” perfektna u Ligi šampiona gde na četiri odigrana susreta ima isto toliko trijumfa i obezbedila je plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, što je takođe bio jedan od primarni ciljeva za ovu sezonu.
Što se tiče duela na gostovanjima, do sada je ekipa iz Torina odigrala šest mečeva van svog terena i ostvarila dva trijumfa, dva remija i dva poraza.
Ni na domaćem terenu se “stara dama” za sada nije proslavila pošto je na šest mečeva ostvarila tri trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
Masimilijano Alegri za ovaj veoma važan susret po njegovu ekipu neće moći da računa na Kjelinija i Dibalu, dok su pod znakom pitanja Bernardeski i Ramzi.

Naš predlog

Pre svega, treba napomenuti da je Juventusu gostovanje kod Lacija bez ikakve sumnje jedno od najomiljenijih u Seriji A, pošto je ova ekipa na osam poslednjih susreta na “Olimpiku” ostvarila čak šest trijumfa, uz jedan remi, ali i jedan poraz, pa je sva prilika da je “stara dama” i ovog puta favorit zbog čega vam preporučujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.50.
Ako se ponovo osvrnemo na tradiciju videćemo da u međusobnim susretima između ova dva tima skoro uvek ima dosta golova, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.
Za kraj, smatramo da je najidealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju ta da će gost postići makar dva pogotka na “Olimpiku” zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom G2+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.