Tiket za veče (nedelja, 21.11.2021)

tiket dana

Ako niste imali sreće ove nedelje, kao što to mi nismo, da vidimo šta nam je preostalo do kraja kladilačkog dana. Ne mnogo mečeva, ali dovoljno za tiket.

Đenova – Roma – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Domaćin je u teškoj situaciji i posle današnje pobede njihovog gradskog rivala Sampdorije, ovaj meč čekaju u zoni ispadanja. Klub iz velike italijanske luke još nije pobedio na svom ”Luiđi Ferarisu”, imaju dva poraza i tri remija, a bez pobede su u prethodnih devet prvenstvenih utakmica. U tom intervalu čak su šet puta remizirali, poslednji put u Empoliju 2:2. Ne blistaju ni Rimljani, dva vezana poraza su iza njih, od Milana i Venecije i već se pomalo drma klupa Žozeu Murinju. Navijači su nestrpljivi i ”Vučica” mora da igra na pobedu. Remi ne bi zadovoljio nijednu ekipu, pa verujemo da će se igrati otvoreno. Prošle sezone Roma je u Đenovi pobedila sa 3:1. Naš tip je GG3+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

Real Sosijedad – Valensija – Px @ 2.25 u MaxBet

Valnesija ide iz derbija u derbi. Posle pobede nad Viljarealom i remija sa šampionom Atletikom, idu na noge timu koji je do ovog kola bio lider. Kažemo bio, pošto su ih Real i Sevilja prestigli. Ukoliko Sosijedad hoće da se vrati na vrh mora da pobedi ”Slepe miševe”. Baskijci igraju odlično od starta sezone, a veoma zanimljiv je podatak da su na svakom meču na svojoj Anoeti dali tačno po gol, osim protiv Sevilje kada je bilo 0:0. Nekad je to bilo dovoljno za trijumf, a nekad samo za remi, s obzirom da nisu poraženi nijednom na osam utakmica, računajući La Ligu i Ligu Evrope. Mada je Valensija igrala dosta lepršavo u dva poslednja meča, ovde očekujemo tvrdu utakmicu koja bi mogla biti odlučena u finišu. Naš predlog je x na poluvremenu. Za Px u kladionici MaxBet kvota je 2.25.

Beršot – Genk – 2,2+ @ 2.12 u MaxBet

U Belgiji se privodi kraju 15. kolo u kome smo videli još sijaset iznenađenja. Čini se da je Župiler liga izjednačenija nego ikad i borba za titulu, ali i za prva četiri mesta koja vode u plej of, biće žestoka. Pobedom u Antverpu na Olimpijskom stadionu protiv Beršota, tima koji je poslednji na tabeli, Genk bi se uključio u trku sa vodećim ekipama. Vicešampion Belgije igra dobro u poslednje vreme, ne samo u prvenstvu, već i u Ligi Evrope, gde ga već u četvrtak očekuje gostovanje u Zagrebu, presudno po pitanju njihovog plasmana u nokaut fazu. Ipak, bodovi u ovom meču su mu važni i verujemo da će ih Genk osvojiti, pogotovo jer je Beršot već izgubio šest puta na svom terenu u sedam mečeva. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, a za ovaj tip u kladionici MaxBet kvota iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za nedeljno veće u kladionici MaxBet iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.