Tiket za veče (ponedeljak, 22.11.2021)

tiket dana

Ako neko nije imao sreće sa utakmicama koje su počinjale ranije, evo našeg predloga za ”vađenje”. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Rajo Valjekano – Majorka – T12+ @ 2.25 u MaxBet

”Pčelice” su pravo osveženje u La Ligi. Prava je šteta što su tri sezone morali da provedu u Segundi. Posle onog drmatičnog plej-ofa, kada su sa šeste pozicije uspeli da prođu u elitu, u upravi su rešili da sebe više ne dovode u situaciju da napuštaju Primeru. Posle 13 utakmica nalaze se na deobi 6. mesta sa Barselonom, koju su, da podsetimo, pobedili na svom terenu golom najvećeg pojačanja Radamela Falkaa. Majorka je takođe prošle sezone igrala u Segundi, ali su oni izborili direktan plasman u elitu, zajedno sa Espanjolom. I tim sa Balearskih Ostrva igra dobro i trenutno je u seriji od četiri uzastopna remija. Ipak, Majorka nije pobedila još od 2. oktobra. Rajo igra napadački, a i Majorka se ne brani, predlažemo igru domaćin daje dva gola, za koju je kvota u MaxBet-u 2.25.

Montevideo Siti – River Plata – 1/1 @ 2.75 u MaxBet

U 13. kolu urugvajske Klausure igra se još jedan derbi prestonice. U njemu se sastaju Montevideo Siti i River Plata, koju sa slavnim argentinskim klubom povezuje samo ime. Domaćin je trenutno na 6. mestu sa 20 osovjenih bodova, dok su gosti u donjem delu tabele i na kontu imaju 12 bodova. U dva prethodna kola Montevideo Siti je slavio kao gost, dok na domaćem terenu u aktuelnoj sezoni imaju samo jedan poraz. River je uspeo da dobije jedan meč na strani, ali im gostovanja nikako ne leže. Kada gostuju kod Montevideo Sitija ne mogu da računaju na pobedu, pošto su na tri dosadašnja jednom remizirali i dva puta izgubili. Favorit je Montevideo Siti koji se vraća na svoj stadion posle tri uzastopna gosotvanja, a naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 2.75 u kladionici MaxBet.

Laval – Konkarno – x @ 2.90 u MaxBet

Ovo je derbi francuske treće lige, a obe ekipe su u sjajnoj formi. Domaći Laval želi što pre da se vrati u Ligu 2, a sada je na 6. mestu sa 23 boda, osam manje od lidera, ali i uz ovaj zaostali meč. Gosti iz Bretanje, tim Konkarnoa je dva mesta ispred, oni imaju 25 bodova i 4. mesto dele sa Šateruom. Domaći Lival je na prethodnih devet utakmica u prvenstvu zabeležio sedam pobeda i dva poraza, i to oba na svom terenu, dok su gosti niz od četiri pobede prekinuli remijem sa Sedamom u prošlom kolu. Dakle, Laval nije igrao nerešeno od kraja avgusta, pa smatramo da je vreme za jedan remi, koji bi, u neku ruku, odgovarao obema ekipama. Za x se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak veče u kladionici MaxBet iznosi 17.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.