Tip dana: Viljareal – Mančester Junajted: Može li “žuta podmornica” da potopi posrnuli Junajted?

Od utorka su na programu mečevi petog kola grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “El Madrigalu” gde će fudbaleri Viljareala na svom terenu ugostiti Mančester Junajted.
Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.

Viljareal: Može li “žuta podmornica” do plasmana u nokaut fazu?

Unai Emeri je sezone još jednom pokazao da je pravi specijalac za Ligu Evrope, pošto je sa Viljarealom došao do novog trofeja u ovom takmičenju i to upravo nakon trijumfa nad Mančester Junajtedom, koji im između ostalog i gostuje ovog puta u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona.
Tim sa “El Madrigala” drži apsolutno sve u svojim rukama pošto se trenutno ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta uz isti broj bodova kao i “crveni đavoli” koji ruku na srce imaju bolji međusobni skor.
Nije sve na najbolji mogući način u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju krenulo za izabranike Unai Emerija koji u prva dva kola nisu uspisali trijumf, pošto su prvo remizirali na svom terenu protiv Atalante, a zatim doživeli poraz na Old Trafordu od Junajteda, i to nakon gola koji su primili u sudijskoj nadoknadi.
Ipak, nakon toga je popularna “žuta podmornica” ostvarila dva veoma važna trijumfa, i to oba puta protiv Jang Bojsa, čime je Viljareal došao u situaciju da sam odlučuje o prolasku u narednu fazu.
Što se tiče španske La Lige, u ovom trenutku se tim sa “El Madrigala” nalazi na trinaestom mestu na tabeli i sigurno je da smo dosta više očekivali od ovog tima, koji bi ukoliko ovako nastavi mogao ne samo da ostane bez plasmana u Ligu šampiona, već i generalno bez mesta koje naredne sezone donosi plasman u evropska takmičenja.
Do sada je u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju “žuta podmornica” odigrala dva meča na svom terenu i ostvarila jedan trijumf, i to protiv Jang Bojsa u prošlom kolu kada je bilo 2:0, ali i remi sa Atalantom na startu Lige šampiona, kada smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Mančester Junajted: Solskjer je platio cenu loših rezultata!

Bili smo svedoci burnog leta na “Old Trafordu” pošto je u klub stiglo nekoliko fantastičnih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Varana i Sanča. Ipak, svakako da je čitavom Evropom najviše odjeknuo povratak Kristijana Ronalda u klub u kom se jedan od najboljih fudbalera svih vremena afirmisao.
I kada su svi očekivali da se Junajted posle dosta godina bori za titulu prvaka Engleske, došli smo u situaciju da Oler Gunar Solskjer nakon dvanaest odigranih kola dobije otkaz, a sve to nakon katastrofalnih partija njegove ekipe koja se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Čelsi, pa slobodno možemo reći da su “crveni đavoli” već u ovoj fazi šampionata izgubili gotovo sve šanse da se umešaju u borbu za naslov prvaka.
Kap koja je prelila čašu kada je u pitanju norveški stručnjak je svakako bio poraz u poslednjem kolu Premijer lige, kada je Mančester na gostovanju kod Votforda poražen sa čak 4:1.
Što se tiče Lige šampiona, tu je situacija dosta bolja i slobodno možemo konstatovati da stvari teku po planu, iako ni to nije sve krenulo kako treba.
Naime, Kristijano Ronaldo i drugari su mimo svih očekivanja doživeli poraz u prvom kolu na gostovanju kod Jang Bojsa, kada je bilo 2:1, ali su nakon toga fudbaleri ovog tima zaigrali dosta bolje i savladali Viljareal i Atalantu, a sa istim timom i podelili bodove u Bergamu, kada je bilo 2:2.
Sada “crvene đavole” očekuje gostovanje kod Viljareala, koji im je svakako ostao dužnik zbog onog poraza u finalu Liga Evrope, ali je veliko pitanje koliko je Mančester Junajted spreman za neki dobar rezultat na strani, pogotovu nakon teškog poraza kod Votforda.

Naš predlog

Smatramo da je nekako najbolje da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj duel u pitanju jer je zaista neizvesno u kom pravcu bi mogao da ode ovaj suret, pogotovu što fudbaleri Mančester Junajteda igraju očajno u poslednje vreme, ali s vremena na vreme umeju da bljesnu.
Mišljenja smo da golovi na “El Madrigalu” neće izostati i deluje da će ih biti na obe strane zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.64.
Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+, što kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.