Tip dana: Lans – Anže: Duel dva najprijatnija iznenađenja Lige 1!

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč petnaestog kola francuske Lige 1 u kom će Lans na svom terenu dočekati Anže.
Duel između dva najprijatnija iznenađenja najkvalitetnijeg ranga francuskog prvenstva je zakazan za 21 čas.

Lans: Najprijatnije iznenađenje Lige 1!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Lansa igrati ovako dobro ove sezone, obzirom da je primarni cilj ove ekipe opstanak u društvu najboljih.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju Lige 1 donosi plasman u Ligu Evrope, što bi bio zaista veliki uspeh.
Do sada su izabranici Franka Hejza odigrali četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala i ostvarili čak sedam trijumfa, tri remija, ali i četiri poraza.
U prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli doživela težak poraz na gostovanju kod Bresta, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Inače, zanimljivo je da je pre toga Lans odigrao možda i svoj najboji susretu u ovogodišnjem izdanju Lige 1, pošto su na svom terenu deklasirali Troju, istim rezultatom kojim su izgubili od Bresta.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je najprjatnije iznenađenje francuskog šampionata na sedam mečeva na svom terenu ostvarilo četiri trijumfa, dva remija i jedan poraz, i to od Strazbura kada je bilo 0:1.
Poslednji međusobni susret između Lansa i Anžea odigran je krajem februara ove godine, a na tom meču smo videli čak četiri pogodaka, pošto je na kraju bilo 2:2 i veoma lako se može desiti da i na ovom duelu prisusustvujemo velikom broju golova, pošto i jedna i druga ekipa neće imati šta da izgube.

Anže: Samo pet bodova manje u odnosu na drugoplasiranu Nicu!

Fudbaleri Anžea su prošle sezone zauzeli trinaesto mesto na tabeli što je bez ikakve sumnje obradovalo sve najvernije navijače ovog tima, pošto je to između ostalog značilo i da je ova simpatična ekipa obezbedila opstanak u društvu najboljih, a apsolutno nema nikakve sumnje da će to biti primarni cilj i ovog puta.
Međutim, nakon četrnaest odigranih kola ovaj tim se nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Nicu, pa se vrlo lako može desiti da se Anže nakon ovog kola uključi u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, što ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave.
Do sada je ova ekipa odigrala četrnaest mečeva i ostvarila pet trijumfa, čak šest remija i tri poraza, a u prošlom kolu je Anže na svom terenu savladao Lorijen, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju gostovanja, zanimljivo je da je šestoplasirana ekipa na tabeli do sada doživela samo jedan poraz na strani, uz čak pet remija, ali i jednog trijumfa.
Jedini poraz Anžea na gostovanju se odigrao na “Parku Prinčeva” od prebogatog PSŽ-a, iako je šestoplasirani tim na tabeli prvi došao do vođstva na tom duelu i dobrano oznojio četu Maurisija Poketina.
Pre pomenutog trijumfa u prošlom kolu, fudbaleri Anžea su uspeli da odole na gostovanju kod aktuelnog šampiona Lila, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1, što je samo još jedan od pokazatelja koliko zapravo dobro igra ova ekipa u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno ove sezone i utisak je da nas očekuje jedna lepa fudbalska predstava, i zaista bi trebalo da bude golova na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.90. Iz istog razloga vam predlažemo da odigrate i igru 3+ koju Meridianbet plaća sa još boljom kvotom koja iznosi 2.03.
Za kraj, Lans igra fantastično na domaćem terenu i mišljenja smo da će domaća ekipa to i potvrditi na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.