Tiket dana (petak, 26.11.2021)

tiket dana

Posle evropskih uzbuđenja ponovo su nam na meniju klupska prvenstva. Pred nama je uzbudljiv vikend sa sijaset derbija u svim ligama. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Štutgart – Majnc – GG @ 1.66 u Meridianbet

”Švabe” su u očajnoj formi i ne znaju za pobedu na pet poslednjih kola u Bundesligi. Ako se računa i poraz u drugom kolu DFB kupa od Augzburga, Štutgart ima četiri uzastopna poraza iza sebe. Prošlog vikenda su pružili snađan otpor Borusiji u Dortmundu, ali su poraženi sa 2:1, dok je istinski kiks bio poraz od Arminije na na domaćem terenu. Nije ni Majnc u nekoj spektakularnoj formi, na dve prethodne utakmice odigrane kući osvojili su samo po bod, bilo je 1:1 protiv Menhengladbaha i Kelna, čime su bacili senku na dve vezane pobede, protiv Augzburga i Bilelefelda. Prošle sezone Štutgart ke bio bolji od Majnca u oba meča, slavio je sa 2:0 i 4:1, ali u ovom mementu su gosti u boljoj situaciji, samim tim što imaju osam bodova više na kontu posle 12 odigranih kola. Štutgart je na 16. mestu sa samo 10 bodova, a ta pozicija donosi samo plasman u baraž za opstanak. Majnc je 8. a njihova odbrana je, posle Frajburga, primila najmanje golova, samo 12, ili jedan po meču u proseku. Naš predlog za ovaj duel je igra gol-gol sa koeficijentom 1.66 u kladionici Meridianbet.

Senica – Žilina – 2,2+ @ 2.20 u Meridianbet

Evo jedne utakmice slovačke Superlige. Domaći tim nalazi se u lošoj formi i sumnjamo da se može domoći plej ofa, koji kreće nakon 22 kola u ovoj ligi. Senica nije pobedila na poslednjih osam kola, a ima čak četiri poraza iza sebe, kada je prvenstvo u pitanju. Prethodni ligaški trijumf zabeležili su još 11. septembra, pa je jasno da njima u nastavku sezone predstoji borba za opstanak. Zahvaljujući solidnom startu sezone nalaze se na 9. mestu sa 14 bodova, što je pet više od poslednjeplasiranog tima. Žilina je pre početka dominacije Slovana bila najbolji slovački klub, ali su već nekoliko sezona u krizi. Izvršili su jedno naglo podmlađivanje tima, igrali su uglavnom sa igračima iz svog omladinskog pogona i polako počinju da ubiraju plodove te odluke. Sada su na 5. mestu, imaju 22 boda i ne mogu se boriti za titulu, s obzirom da Slovan i Trnava već imaju dvocifrenu bodovnu prednost. Ipak, plasman u plej of ne bi smeo da izmakne, pogotovo jer je Žilina u prethodna četiri kola osvojila osam bodova, ima dve pobede i dva remija. U prvom delu sezone Žilina je sa ubedljivih 3:0 pobedila Senicu na svom terenu, a smatramo da će to uraditi i kao gost, a uz dvojku dodajemo i dva gola na Žilinu. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.20.

Osijek – Lokomotiva – 1x,0-2 @ 2.29 u Meridianbet

”Plavo-bijeli” sa Drave su lideri hrvatskog prvenstva i mogli bi lako do jesenje titule. U prošlom kolu igrali su veliki derbi na Maksimiru protiv šampiona Dinama i malo je nedostajalo da odnesu ceo plen, pošto su ”Modri” poravnali golom Petkovića u 80. minutu. Osijek je iskoristio to što je Dinamo imao napornu jesen, a Rijeka i Hajduk pravili mnogo kikseva. Već osam utakmica ne znaju za poraz u prvenstvu, poslednji su doživeli baš od Dinama u svom Gradskom vrtu, još krajem avgusta. Sada im u goste dolazi jedan drugi klub iz prestonice, ekipa Lokomotive. Lokosi su veliki dužnik Osijeka, pobedili su ih pre dve sezone u poslednjem kolu prvenstva u Osijeku i sprečili ih da igraju u kvalifikacijama za ligu šampiona kao drugoplasirani tim. Tada je Lokomotiva debitovala u ovom takmičenju, a zbog pada koeficijenta hrvatske lige, pitanje je kada će ponovo ova zemlja imati dva predstavnika u elitnom takmičenju. Lokomotiva je ozbiljan tim, nemojte je potceniti jer su pobedili Rijeku na Rujevici. Nalazi se na 5. mestu sa 22 boda, daleko od borbe za titulu, ali mogu da pokušaju da izvade evropsku vizu. Osijek igra čvrsto, uglavnom je opredeljen na to da mu mreža ostane mirna, a često je jedan gol dovoljan za trijumf. Za ovaj meč predlažemo duplu šansu na domaćina, uz mali broj golova. Naš predlog je kombinacja 1x,0-2 sa koeficijentom 2.29 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 8.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.