Tiket za veče (nedelja, 28.11.2021)

tiket dana

Nije nam ostalo previše utakmica za ”vađenje’, ali se igra nekoliko derbija u nedelju uveče. Kvote su podložne promenama.

Napoli – Lacio – GG4+ @ 3.05 u Mozzartbet

Posle današnjeg poraza Milana Napoli opet može da se osami na čelu tabele. Međutim, Napolitanci nisu dobili nijednu od prethodne tri utakmice, dve u Seriji A i jednu u Ligi Evrope. Posle remija sa Veronom i poraza od Intera, u četvrtak su izgubili i u Moskvi od Spartaka. Lacio je, sa druge strane, imao prijatan izlet u Moskvu u četvrtak i ubedljivo je slavio protiv Lokomotive sa 3:0. Ipak, i oni su u prethodnom kolu poraženi u jednom od derbija Serije A, na Olimpiku ih je pobedio Juventus sa 2:0. Proletos je meč u Napulju između ove dve ekipe došao 7+, bilo je 5:2 za Napoli, a i sada verujemo u goleadu. Obe ekipe traže iskupljenje za poraze iz prethodne runde, a mi čekamo golove. Predlog je GG4+ sa koeficijentom 3.05 u kladionici Mozzartbet.

Mura – Maribor – 2 @ 2.65 u Mozzartbet

Prošle sezone je duel ove dve ekipe odlučio pitanje šampiona Slovenije. Mariboru je na njegovom Gradskom vrtu bio dovoljan remi, ali je Mura pobedila i postala prvi put prvak. Do Lige šampiona nisu stgli, ali igraju prvi put grupnu fazu nekog evropskog kupa, Lige konferencija. Posle četiri poraza u prva četiri kola, Mura je slavila u četvrtak protiv Totenhema. To je, sigurni smo, najveća pobeda ovog kluba u njegovoj istoriji, a zanimljivo je da su je ostavrili na stadionu Maribora, pošto njihov nije dobio dozvolu UEFA. I pored tog uspeha Mura igra slabo u prvenstvu Slovenije. Nemaju pobedu u prethodna tri kola, a od odbrane titule nema ništa, pošto su trenutno tek šesti sa zaostatkom od 14 bodova za Koperom. Maribor je u odličnoj formi, nanizali su pet pobeda u ligi, a poslednji put su u prvenstvu izgubili baš od Mure, opet na svom terenu, polovinom septembra, pre punih osam kola. Očekujemo revanš ”ljubičastih” i dvojku ”kao vrata”. Kvota za pobedu Maribora u kladionici Mozzartbet iznosi 2.65.

Antverp – Ostende – 1/1 @ 2.50 u Mozzartbet

Možda su domaći fudbaleri malo umorni posle napornog meča u Frankfurtu u četvrtak, gde im je u samom finišu izmakla pobeda. Mada, čak i da su pobedili protiv Ajntrahta ne bi mogli u nokaut fazu Lige Evrope pošto su pre ovog kola imali samo jedan bod na kontu. Ai svakako da nije prijatno kada vam pobeda izmakne u 94. minutu. Sada mogu da se posvete Župiler ligi u kojoj stoje odlično i pred ovaj meč, poslednji u 16. kolu, zauzimaju treće mesto. Stiže im Ostende, ekipa iz donjeg dela tabele, koja je u prošlom kolu doživela debakl na svom terenu protiv lidera Rojala. Bilo je čak 7:1 za tim Sent Žila, pa Ostende stiže u turobnom raspoloženju u Antverpen. Ukoliko pobedi, makar i sa golom razlike Antverp će preuzeti drugu poziciju od šampiona Klub Briža, imaće te dve ekipe isti broj bodova, po 30, dok lider Rojal ima četiri više.Uvereni smo u jedinicu, a kvotu pojačavamo prelazom 1/1. U kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 20.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.