Tiket za veče (ponedeljak, 29.11.2021)

tiket dana

Mada je ponedeljakom ponuda najslabija, ipak se mogu pronaći parovi za večernji tiket, čisto da se nešto isprati. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Derbi Kaunti – Kvins Park Rendžers – T12+ @ 2.60 u MaxBet

”Ovnovi” se opraštaju od Čempionšipa pošto je teško poverovati da mogu sustići ekipe koje imaju 20 bodova više od njih u ovom trenutu. Da, dobro ste pročitali, Derbi Kaunti ima samo jedan bod na kontu, i od skoro je prešao i minusa u plus. Ovaj čuveni klub kažnjen je oduzimanjem čak 21 boda zbog finansijskih problema, ali im se mi divimo na upornosti. Na svom terenu Derbi je izgubio samo jednom u aktuelnoj sezoni, bilo je to protiv Blekburna, dok je u prethodnom meču na svom Prajd Parku pobedio i tadašnjeg lidera Bornmut. Neće prepustiti bodove ni ”Policajcima” iz Londona i Kvins Park Rendžers nikako nije favorit u Derbiju, i pored odličnog plasmana. Domaćin je bez poraza tri kola, a gosti na već pet uzastopno. Derbi igra ofanzivno i očekujemo dve lopte u mreži Kvins Parka. Za t12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.60.

Estoril – Santa Klara – 1/1 @ 3.35 u MaxBet

Povratnik u elitu, ekipa Estorila, najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg toka sezone u portuglaskoj Primeiri. Oni su pred ovaj meč na 4. mestu, i ostaće tu bez obzira na ishod sa Santa Klarom. Naime, tri prvoplasirane ekipePorto, Sorting i Benfika toliko su odmakle, da igraju neko svoje prvenstvo. Zato je Estorilu cilj da, ako je moguće, zadrži sadašnju poziciju i izbori plasman u Evropu, što je prošle sezone, na opšte iznenađenje, uradio njihov sadašnji rival Santa Klara. Međutim, sigurno bi u tom slučaju želeli da izbegnu sadašnju sudbinu tima sa Azorskih Ostrva, pošto je Santa Kara ubedljivo poslednja sa samo 6 osvojenih bodova iz 11 utakmica. Uz lošu formu, Santa KLara ima mnogo problema sa povredama i ne vidimo način da izbegne poraz u gradu poznatom po stazi za Formulu 1. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 3.35 u kladionici MaxBet.

Ternana – Krotone – 0-2 @ 2.45 u MaxBet

Domaćin je popravio formu i bez poraza je na tri prethodne utakmice. Osvojili su pet bodova u tom intervalu, a to nije bilo dovoljno da značajnije poprave plasman, pa su trenutno na 13. mestu. Ovo je prvi meč 14. runde italijanske Serije A, a ostatak ovog vanrednog kola igra se u utorak. Šta reći za Krotone? Tim koji je ispao iz Serije A muku muči da ostane u drugoj ligi i za sada je u velikim problemima. Krotone ima samo jednu pobedu i osam bodova posle 13 kola i nalazi se u zoni ispadanja. Gostovali su već šest puta u ovoj sezoni, a uspeli su da donesu samo jedan bod i to iz Breše, što je tada bilo veliko iznenađenje. Ternana nije najuspešniji domaćin, izgubili su već tri puta na svom ”Libero Liberatiju”, ali bi trebalo da pobede slabi Krotone. pak, odlučujemo se za mali broj golova. Za 0-2 gola se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak uveče u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 21.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.