Tip dana: Salernitana – Juventus: “Stara dama” ponovo u centru velikog skandala, tim iz Salenta upravo tu vidi svoju šansu!

U utorak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Salernitane i Juventusa koji će biti odigran na stadionu “Areki”.
Početak meča je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Salernitana: Mogu li Riberi i drugari do opstanka?

Fudbaleri Salernitane su prošle sezone posle 23 godine uspeli da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što je svakako bio povod za veliko slavlje u Salentu.
Na kraju je klub koji je do nedavno bio u vlasništvu predsednika Lacija, Klaudija Lotita je zauzeo drugo mesto na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na trećeplasiranu Moncu, koja je pre početka šampionata bila jedan od glavnih favorita za plasman u Seriju A.
Nažalost, kako sada stvari stoje, utisak je da bi tim iz Salenta mogao ekspresno da se vrati tamo odakle je i došao, pošto se klub za koji igra Frenk Riberi trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova, što je za tri poena manje u odnosu na tim koji se trenutno nalazi u bezbednoj zoni, a to je u ovom trenutku Specija.
Do sada je ekipa iz Salenta odigrala četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i ostvarila samo dva trijumfa, dva remija i čak deset poraza.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Kolantuona u derbiju začelja remizirali na gostovanju kod Kaljarija, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je svakako dobra stvar za novajliju u Seriji A, pošto je u pitanju direktan konkurent u borbi za opstanak.
Na poslednjih pet susreta tim iz Salenta je ostvario samo jedan trijumf, tri vezana poraza bez postignutog gola, i pomenuti remi u prošlom kolu na Sardiniji.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici trenera Kolantuona odigrali sedam mečeva u Salentu i ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza, pa je na prvi pogled teško očekivati da taj skor poprave u duelu sa Juventusom.

Juventus: “Staroj dami” preti izbacivanje u Seriju B!

Šokantne vesti nam ovih dana stižu sa Apenina. Naime, Iz italijanskog društva za zaštitu prava potrošača najavili su da bi fudbalski klub Juventus mogao da bude izbačen u Seriju B!
Navodi se, da bi im uz to bio oduzet i poslednji Skudeto, a sve zbog malverzacija u vezi sa 50 miliona evra. Ovo društvo je povezano sa Olimpijskim savezom Italije i njegovim predsednikom Marko Doncelijem.
U narednih nekoliko dana biće poznat i epilog ove drame, a sve ovo je samo još više razbesnelo sve navijače ovog kluba koji i ove sezone ima baš dosta problema.
Naime, izabranici Masimilijana Alegrija se trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, a u prošlom kolu je “stara dama” doživela novi poraz i to na svom terenu protiv sjajne Atalante, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Sve to se desilo nakon onog katastrofalnog poraza na gostovanju kod aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Čelsija, a taj duel na “Stamford Bridžu” je završen rezultatom 4:0.
I pored tog poraza, treba biti realan pa priznati da je Juventus još pre tog susreta obezbedio plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, a i to pošto je na četiri susreta ostvario isto toliko trijumfa, uključujući i pobedu protiv upravo aktuelnog šampiona Evrope na svom stadionu kada je bilo 1:0.
Inače, što se tiče Serije A, kada su u pitanju gostovanja, do sada su izabranici Masimilijana Alegrija odigrali sedam mečeva van svog terena i zabeležili tri trijumfa, dva remija i dva poraza, a na poslednjih pet susreta van svog terena “bjankoneri” su doživeli jedan poraz, jedan remi i pomenuta tri trijumfa, od kojih je poslednji bio na veoma teškom gostovanju kod Lacija kada je bilo 0:2.
Poslednji međusobni susret između Salernitane i Juventusa je odigran još 1999. godine, a zanimljivo je da je tada tim iz Salenta slavio na svom terenu sa 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli fudbaleri Juventusa su u centru velikog skandala, pošto im preti izbacivanje u Seriju B, a sigurno je da bi eventualni novi neuspeh upalio crveni alarm u ovoj ekipi.
Sa druge strane, Salernitana se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli, ali svakako da će tim iz Salenta skupu prodati kožu i na ovom susretu protiv jedne od najtrofejnijih italijanskih ekipa, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.01.
“Stara dama” ne sme sebi da dozvoli luksuz pa da doživi drugi uzastopni poraz u prvenstvu, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.40.
Za kraj, vrlo lako se može desiti da nam duel u Salentu donese i dosta golova, pa vam zato savetujemo da odigrate igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.