Tiket za veče (sreda, 01.12.2021)

tiket dana

Večeras se igra na terenima u Engleskoj, Italiji i Francuskoj. U pitanju su vanredna kola u najjačim ligama ovih zemalja. Da vidimo šta bismo mogli na večernji tiket. Kvote su podložne promenama.

Đenova – Milan – 2,3+ @ 2.40 u Mozzartbet

Posle odlične igre i pobede na Vanda Metropolitanu protiv Atletika u Madridu, Milan je doživeo veoma neprijatan poraz na San Siru od Sasuola. To je bio drugi uzastopni neuspeh u Seriji A, nakon pozara u Firenci, a na ta dva meča ”rosoneri” su primili sedam golova, prosto neverovatno. S obzirom da su bez pobede u tri prethodna prvenstvena kola, nije ni čudo da su pali sa prvog mesta, ali su i dalje prvi pratioci Napolija, za kojim zaostaju tri boda. Đenova je u zoni ispadanja, uprava je reagovala dovođenje Andreja Ševčenka za trenera, ali bivši as Milana nije uspeo da pokrene tim sa mrtve tačke, a njegovi izabranici nisu dali gol u poslednjih 180 minuta. Možda je bod iz Udina najava boljih dana, ali je MIlan favorit za pobedu na ”Luiđi Ferarisu”. Naš predlog je dvojka uz bar tri gola ukupno. Koeficijent za ovu kombinaciju u kladionici Mozzartbet iznosi 2.40.

Lion – Rems – 1/1 @ 2.35 u Mozzartbet

”Lavovi” igraju dobro u poslednje vreme i iza sebe imaju četiri pobede i jedan poraz na poslednjih pet utakmica, računajući i Ligu 1 i Ligu Evrope, u kojoj igraju. To još uvek nije dovoljno da se priključe vrhu tabele i bore za plasman u Ligu šampiona, pošto je pitanje prvaka, gotovo sigurno, već rešeno. Drugoplasirani Ren im beži šest bodova, ali Lion ima i jedan meč manje od njih. Na svom Žerlanu još nisu poraženi ove sezone, u devet odigranih utakmica imaju šest pobeda i tri remija, a sada im u goste dolazi tim koji nije baš ubedljiv kao gost. Rems je slavio samo jednom na strani ove sezone, bilo je to protiv Rena, što jeste bilo veliko iznenađenje s obzirom da je na tom terenu poražen i Pari Sen Žermen. Lion nema izbora, mora do pobede nad Remsom čiji gol brani srpski reprezentativac Predrag Rajković. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Aston Vila – Mančester Siti – x2,4+ @ 3.25 u Mozzartbet

Dolazak Stivena Džerarda probudio je Vilu. Tim iz Birmingema bio je u seriji od pet poraza i nezadrživo je hrlio ka dnu tabele. Stivi Dži je napustio Rendžers i došao na Vila park i odmah osvojio šest bodova u dva meča. Din Smit je otišao posle poraza u Sautemptonu, a nakon reprezentativne pauze Vila je pobedila Brajton, a onda prošlog vikenda i Kristal Palas u Londonu. Sa tih šest bodova Vila je preskočila nekoliko mesta i mnogo rasterećenije dočekuje šampiona. Siti je vezao pet pobeda nakon onog iznenađujućeg poraza na svom terenu od Palasa, tri puta su slavili u Premijer ligi, a dva puta u Ligi šampiona, a zanimljivo je da su samo jednom gostovali u poslednjih šest utakmica. Videćemo kako će se snaći u Birmingemu, a nema sumnje da će Džerard umeti da motiviše svoje fudbalere. Verujemo u dosta golova u ovom meču, a pored dvojke dodaćemo i x, jer je moguće da Vila iskoristi svoj dobar momentum i ostane neporažena, mada je to protiv Sitija poslednji put uradila pre šest godina. Za x2,4+ u kladionici Mozzartbet kvota je 3.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 18.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.