Tip dana: Baija – Atletiko Mineiro: Mineiro je na nogama, san postaje java! Pobeda donosi titulu posle punih 50 godina!

U četvrtak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Baije i Atletiko Mineira, koji bi mogao da nam da i odgovor na pitanje koja ekipa će postati novi šampion Brazila.
Meč između ova dva tima je zakazan za 22 časa.

Baija: Grčevita borba za opstanak do poslednjeg kola!

Kako sada stoje stvari utisak je da će se fudbaleri Baije do kraja najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala grčevito boriti za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je inače i poslednje mesto koje na kraju Serije A znači selidbu u niži rang.
Na pet poslednjih susreta Baija je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je ovaj tim na gostovanju kod Atletiko Gojasa poražen sa 2:1, i to nakon gola koji su primili u petom minutu sudijske nadoknade, što je rastužilo sve navijače ovog tima.
Inače, prošlu sezonu su fudbaleri Baije završili na četrnaestom mestu na tabeli, a ono što je nekako najvažnije je da je tada obezbeđen opstanak u društvu najboljih, što možda neće biti slučaj ovog puta.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedamnaest mečeva na svom terenu i ostvarila sedam trijumfa, pet remija i pet poraza.
Ono što je veoma bitan podatak je da izabranici Guta Fereire na poslednjih osam mečeva na svom terenu ne znaju za poraz, zbog čega sasvim sigurno u lepom raspoloženju dočekuju Atletiko Mineiro koji i pored fenomenalnih igara ove sezone u poslednje vreme ima dosta problema na strani.
Za kraj, poslednji međusobni susret između Baije i Atletiko Mineira je odigran početkom avgusta u okviru osmine finala brazilskog Kupa, a bio je to revanš meč u kom je Baija slavila sa 2:1, što nažalost nije bilo dovoljno za prolazak u narednu fazu obzirom da je lider na tabeli brazilske Serije A u prvom susretu slavio sa 2:0.

Atletiko Mineiro: Još samo dva boda do velikog slavlja!

Atletiko Mineiro je do poslednje titule prvaka Brazila došao pre punih pedeset godina, pa se samo može pretpostaviti kakvo će slavlje uslediti ukoliko lider na tabeli slavi na ovom gostovanju kod Baije, i tako obezbedi šampionsku titulu na dva kola pre kraja prvenstva.
Kada se sve sabere i oduzme, ne treba zaista biti previše pametan pa zaključiti da su fudbaleri Atletiko Mineira ekipa koja je do sada najviše pokazala u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a najbolji pokazatelj za to je svakako i prvo mesto na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
U prošlom kolu su izabranici trenera Kuke slavili na svom terenu protiv Fluminensea i to dosta teže nego što se očekivalo pošto je popularni “Flu” došao do ranog vođstva na tom gostovanju, ali je onda na scenu stupio najbojli strelac Serije A Hulk koji je prvo sa penala u finišu poluvremena poravnao rezultat, a onda i svojoj ekipi doneo možda i presudne bodove u borbi za titulu nakon fenomenalnog gola iz slobodnog udarca.
Inače, na poslednjih pet susreta lider na tabeli je ostvario čak četiri trijumfa uz jedan remi i to na gostovanju kod novog-starog šampiona Južne Amerike Palmeirasa, pošto je taj duel završen rezultatom 2:2.
U poslednje vreme Atletiko Mineiro ima dosta problema na strani, pošto je ova ekipa na pet poslednjih susreta van svog terena ostvaria samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
Ipak, ulog je ogroman pošto pobeda donosi dugo čekanu titulu šampiona Brazila, a za očekivati je da će izabranici trenera Kuke sve pokušati da reše već na ovom gostovanju, zbog nešto težeg rasporeda u poslednja dva kola, pošto Hulk i drugari na svom terenu dočekuju neugodni Bragantino, a u poslednjem kolu gostuju kod Gremija kom gori pod nogama.

Naš predlog

Apsolutno nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret obzirom da i jedna i druga ekipa želi pobedu na ovom meču, pošto bi sa nova tri boda Mineiro i definitivno došao do titule koju čeka punih pedeset godina, dok su Baiji bodovi preko potrebni u velikoj borbi za opstanak.
Iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.88.
Isti razlog nas navodi i da odigramo igru 3+, koju Meridianbet plaća sa još boljom kvotom koja iznosi sjajnih 1.99.
Za kraj, utisak je da Mineiro neće imati milosti prema Baiji, pošto su Hulk i drugari na papiru daleko bolja ekipa, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.