BONUS ZA BONUSOM: Uplati prvi depozit i Meridian te časti!

Ako si strastven kladioničar i želiš da vikend pred nama “začiniš” tiketom – na pravom si mestu!

Imamo važnu informaciju: sportska kladionica Meridian ne prestaje da čašćava! Crni petak je prošao, praznici nam još nisu pokucali na vrata, ali ne mari, jer – Meridian časti svakog dana!

Ovog puta stiže fantastičan bonus na depozit, koji iznosi neverovatnih 100%!

Evo o čemu se radi: ukoliko imaš nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a još uvek nisi deponovao novac – sada je pravo vreme da to učiniš!

Prilikom prvog depozita i odigranog tiketa čeka te 100% bonusa!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.11.2021. Da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili kazina istog dana kada je depozit napravljen.

Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14 časova, a onda se možeš upustiti u novu avanturu.

Dakle, uplati prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i bonus stiže na račun! A, ukoliko još uvek nisi postao član Meridian družine – registruj se baš sada, jer te prilikom registracije čeka fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, brzo na meridianbet.rs i uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

7 Comments

  1. Bolji bonus dobrodoslice ne moze da se dobije,a u Meridianu je vrlo jednostavno otvoriti nalog,zato ne treba propustiti ovu priliku.

  2. Da nemam nalog u Meridianu,odmah bih ga napravio..prvo dobijes depozit,a posle i 100% bonusa na uplaceni depozit..pa to nema nigde.

  3. Definitivno je napraviti nalog u Meridianu najbolje. Svakodnevna dobra ponuda u Meridianu. Izuezettne kvote, veliki broj svih sportova. Fantasticni bonusi i promocije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.