NAPRED, ORLOVI: Isprati najveće kvote na Srbiju i obogati se!

Fudbaleri Srbije obradovali su nas plasmanom na Svetsko prvenstvo, koje će se za nešto manje od godinu dana održati u Kataru, a kako je odbrojavanje počelo – euforija se polako podiže.

“Orlovi” su se vratili u svoje klubove, gde nastavljaju da bruse formu, kako bi spremni dočekali početak velikog takmičenja.

Ako njih pitate – nema veće časti od nositi dres Srbije na tako velikom takmičenju, a ako nas pitate – apsolutno su zaslužili da ih podržimo!

Vremena do početka Mundijala ima, ali zašto se ne bismo na vreme pobrinuli za sve detalje?

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Za početak, sportska kladionica Meridian donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD za online kladjenje, a uz vrhunsku ponudu – neće vam biti teško da potrošite ovaj bonus i sastavite patriotski tiket.

Naravno, specijal za Srbiju na Mundijalu je već spreman, pa tako možete već sada igrati na “Orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat – čeka vas kvota 150!

Naravno, to nije sve. Aleksandar Mitrović je apsolutni heroj Srbije i verujemo da ga ništa ne može sprečiti da se nađe u Kataru i da rešeta protivničke mreže. Najbolji strelac prvenstva? Zašto da ne? Ako verujete u Mitra – iskoristite kvotu 35.

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović, koji je nedavno postao najbolji strelac Serije A, pa zašto svoju golgetersku seriju ne bi nastavio i na Svetskom prvenstvu? Za ovu igru čeka vas kvota 40!

A, za one timske igrače – Meridian ima posebne ponude. Ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi  – iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite a će biti pobednik grupe – čeka vas kvota 7.00.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs, a onda se prepustite čarima najvećih kvota na planeti.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.