Tiket dana: Poeni igrača

Ponovo nam je na meniju Evroliga. Igraju se utakmice 13. kola u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Evo našeg predloga za učinak košarkaša. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Vejd Boldvin (Baskonija) + poeni  (granica 11,5) @ 1.80 u Maxbet

Baskonija ulazi u pakleni završetak kalendarske godine, samo u decembru od 10 utakmica imaju 7 gostovanja. Od 6 mečeva u Evroligi, u poslednjem mesecu 2021. godine, imaju 4 utakmice na gostujućem terenu, i to ova u Kaunasu je još na papiru sa najslabijim rivalom. Tu su još zakazane utakmice sa Anadolu Efesom, Fenerbahčeom i Bajernom na strani, dok u svojoj dvorani dočekuju Asvel i Barselonu. Utakmicom sa Kataloncima 30. decembra Baskijci zaključuju takmičarsku 2021. godinu. Trener Baskonije Neven Spahija je izjavio da se upravo na teškim gostovanjima dokazuje karakter tima.

Posle pauze od nedelju dana i dobrog rada na treninzima, očekuje se  da se pojavi snažnija ekipa Baskonije u nastavku evropskog takmičenja, koja će igrati na nivou ulaganja i postavljenih ciljeva na početku sezone. Ipak je ispod svih očekivanja u taboru Baskonije imati samo 4 pobede i 8 poraza u dosadašnjem delu sezone u Evroligi.

Mišljenja smo da će projektovani vođa tima, Amerikanac Vejd Bodvin, igrati u boljoj formi u predstojećim evroligaškim utakmicama. Pravo mesto za novi početak Boldvina je vatrena litvanska publika i ekipa Žalgirisa.

Naš predlog su + poeni na Vejda Boldvina, granica je postavljena na 12,5 poena u MaxBet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

Nando de Kolo (Fenerbahče) + poeni (granica 13,5) @ 1.80 u Maxbet

Fenerbahče nastavlja da pokazuje dva lica, jedno u turskoj ligi, gde imaju 5 pobeda u nizu i sasvim drugo u Evroligi, gde imaju 4 poraza u nizu. U poslednjem kolu šampionata Turske su ubedljivo pobedili visoko plasiranu ekipu Pinar Karšijake, rezultat na kraju je bio 91:69. Izabranici Aleksandra Saše Djordjevića se nalaze na prvom mestu u turskoj košarkaškoj ligi, imaju 9 pobeda i samo jedan poraz. Za razliku od domaćeg takmičenja u Evroligi Fenerbahče ne može da dođe do pobede već 4 utakmice, protiv Anadolu Efesa u poslednjem kolu su vodili do same završnice, ali su opet izgubili na kraju.

Nando de Kolo je ponovo dobio poštedu u utakmici turske lige protiv Pinar Karšijake, odigranoj pre dva dana. Prioritet u ovom trenutku za žuto-mornarsko plave ima Evroliga i da se napokon zabeleži pobeda sada je suparnik uzdrmani Monako, koji ima 3 poraza u nizu, poslednji protiv Asvela je bio posebno tragičan za izabranike Zvezdana Mitrovića.

Mišljenja smo da će Nando de Kolo imati svoje veče protiv tima koji prima najviše poena u Evroligi. Monako se nalazi na poslednjem 18. mestu po broju primljenih poena u košarkaškoj eliti Evrope, i to primaju 81,4 poena po utakmici. Naš predlog su + poeni na Nanda de Koloa, granica je postavljena na 13,5 poena u MaxBet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

Jan Veseli (Fenerbahče) + skokovi (granica 5,5) @ 1.70 u Maxbet

Čini se da Fenerbahčeu napokon dolazi protivnik po meri, ekipa Monaka. Prilika je da dokažu da su slabi rezultati u Evroligi prvo bili uzrok tesnih i nesrećnih poraza, a nakon toga im se poljuljalo košarkaško samopouzdanje i ušli su u negativnu seriju od 4 poraza, u kojoj se još nalaze. Trener turskog tima Aleksandar Djordjević je izjavio da će u duelu sa Monakom između ostalog od presudnog značaja za pobedu biti kako zaustaviti visoke igrače tima iz Kneževine Monako i to pre svega Donatasa Motijejunasa i Dontu Hola, koji po rečima stratega Fenerbahčea mogu da izmene smer borbe na obe strane terena. Jan Veseli je protiv Anadolu Efesa imao 13 datih poena, ali samo jedan skok, isto kao i Nando de Kolo i Čeh je dobio poštedu u utakmici turske lige protiv Pinar Karšijake odigranoj u utorak. Više se očekuje na skakačkom planu od češkog reprezentativca, koji je slabom skakačkom partijom protiv prvaka Evrope Anadolu Efesa pao na listi najboljih skakača Evrolige, sada se nalazi na osmom mestu i ima 6 skokova u proseku po meču u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Naš predlog su + skokovi na Jana Veselog u možda presudnoj utakmici Fenerbahčea i Monaka. Granica je postavljena na 5,5 skokova u Maxbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za poene igrača u kladionici MaxBet iznosi 5.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.