Tiket dana (četvrtak, 02.12.2021)

tiket dana

Pred početak novog vikenda u kladionicama nas očekuje ostatak vanrednih kola odigranih u utorak i sredu. Podsećamo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

AZ Alkmar – Fortuna Sitard – 1/1,3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Dobrom formom ne mogu se pohvaliti ni jedni ni drugi, s tim da je to za domaću ekipu pomalo neočekivano. Alkmar nije slavio na poslednje tri utakmice u Erediviziji, prvo su minimalnim rezultatom poraženi od Fejnorda, a onda remizirali sa Nijmegenom i Viteseom, a između ta dva remija igrali su nerešeno i sa Jablonecom u Češkoj u okviru Lige konferencija. Međutim, i taj bod je bio dovoljan da, kolo pre kraja, obezbede prvu poziciju u grupi u kojoj su još Kluž i danski Randers. AZ je u donjem delu tabele u holandskoj ligi, što se nije dešavalo prethodnih sezona. Zato u susretu sa Fortunom iz Sitarda imaju imperativ pobede, pogotovo jer gosti spadaju među najslabije lige u holandskoj eliti i trenutno su samo ispred Cvolea, dakle u zoni ispadanja. Sitard je izgubio četiri poslednje utakmice u prvenstvu, a na njima je ukupno primio 15 golova, tri puta im se mreža tresla po četiri puta, a samo jednom su primili tri gola. Zato predlažemo pobedu domaće ekipe, a da bi koeficijent bio dobar kombinovali smo prelaz i golove. Naš tip je kombinacija 1/1,3+ sa kvotom 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Torino – Empoli – GG @ 1.83 u Mozzartbet

”Granata” mnogo bolje igra na svom stadionu i Torinezi su vezai tri pobede kada su domaćini. S druge strane nikako da im se posreći na strani, pa je Torino u seriji od četiri uzastopna poraza u gostima, a sva četiri su doživeli rezultatom 1:0, uključujući i onaj u nedelju na Olimpiku protiv Rome. Sada im u goste dolazi Empoli, ekipa koja nije baš rado viđen gost u Seriji A. Povratnik u elitu je šest puta gostovao u aktuelnoj sezoni, a dobio je čak četiri utakmice. Pobedili su u gostima Juventus, Kaljari, Salernitanu i Sasuolo, pa se može reći da su već sada prebacili plan kada su bodovi sa strane u pitanju. Slabiji su na svom terenu, imaju samo dve domaće pobede, a prihodovali su sedam bodova. Dakle, ovo je okršaj dobrog domaćina i odličnog gosta, meč bi trebalo da bude neizvestan, Empoli dolazi potpuno rasterećen i možemo očekivati otvorenu igru s obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici Mozzartbet iznosi 1.83.

Totenhem – Brentford – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Verujemo da je Antonio Konte povezao konce u redovima ”Pevaca” posle malo više od mesec dana od kada je preuzeo palicu od Nuna Espirita Santa. Kada dovodite Kontea onda se spremate na nešto veliko, a ne na borbu za sredinu tabele u bilo kojoj ligi. Italijan je donoe titulu Čelsiju i Interu i preuzeo je Totenhem u trenutku kada je ovaj tim jako daleko od borbe za pehar, ali je pred njega postavljen cilj da ih vrati u Ligu šampiona. Sve ispod četvrtog mesta smatraće se neuspehom, a konkurencija i za tu poziciju je neverovatna. Navijačima nije jasno kako su njihovi ljubimci uspeli da izgube u Sloveniji od Mure pre sedam dana pa su strahovali od gostovanja Barnliju na Turf Muru. Taj meč u nedelju nije odigran zbog snega na terenu, pa je ”Pevcima” ostalo još malo vremena za pripremu okršaja sa Brentfordom. Debitant u Premijer ligi je ponovo ušao u onu formu sa početka prvenstva, uzeli su četiri boda u dva prethodna kola, prvo jedan na gostovanju u Njukaslu (3:3), a onda su minimalnim rezultatom dobili Everton na svom terenu. Nije prvi put da se sastaju ova dva tima, ali jeste u prvenstvenom duelu. U januaru ove godine igrali su u polufinalu EFL kupa, a slavio je Totenhem sa 2:0. I sada očekujemo pobedu ”Sparsa”, a koeficijent za jedinicu u kladionici Mozzartbet iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.