Tiket za veče (četvrtak, 02.12.2021)

tiket dana

Malo je utakmica ostalo do kraja dana, ali da pokušamo da sastavimo tiket. Kvote su podložne promenama.

Mančester junajted – Arsenal – 1x,0-2 @ 2.65 u Meridianbet

Odavno Junajted i Arsenal ne odlučuju o tituli, ali je ovo i dalje jedan od najvećih derbija na Ostrvu. Ralf Rangnik neće sedeti na klupi, mada je dobio radnu dozvolu, ali će sa tribina posmatrati meč, a vodiće ga Majkl Kerik, koji se sasvim dobro snašao kao privremeni šef struke. Junajted je sa njim na klupi pobedio u Viljarealu i izvukao remi na Stamford Bridžu. Arsenal je pobedio Njukasl i nastavio sa odličnim igrama, ne računajući ubedljiv poraz od Sitija. U poslednjih pet kola tim Mikela Artete ima četiri pobede i poraz i već su se uključili u borbu za Ligu šampiona. Na pet prethodnih međusobnih duela nije bilo više od dva gola kada su igrali Junajted i Arsenal, pa ih ni sada ne očekujemo više. Uz mali broj golova dodajemo i duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 2.65.

Lacio – Udineze – 1/1 @ 2.60 u Meridianbet

Rimljani su doživeli pravu katastrofu na jugu zemlje, pošto su u Napulju izgubili sa 4:0. To je bio drugi vezani poraz Lacija u Seriji A, u dva derbija, pošto su prethodno izgubili od Juventusa na Olimpiku. Između ta dva poraza smestio se trijumf u Rusiji protiv Lokomotive u Ligi Evrope, a ta utakmica mogla bi da bude primer kako bi Lacio trebalo da izgleda. Zaostatak za vodećim ekipama u ligi je ogroman, punih 15 bodova više ima Napoli, pa bi oni trijumfom nad Udinezeom tu prednost spustili na 12 poena. ”Zebre” nemaju pobedu u dva prethodna kola, ali su uzele jedan bod, igrale su bez golova sa Đenovom u nedelju u Udinama. Udineze je pobedio lacio u Rimu prošle sezone, ali su se ”nebesko-plavi” revanširali pobedom na ”Dačija areni”. Očekujemo pobedu Lacija, a predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 2.60 u kladionici Meridianbet.

Ajaks – Viljem II – 1/1,2+pp @ 2.07 u Meridianbet

Kada igra Ajaks ove sezone ili postigne pet golova, ili se meč završi bez pogodaka. Tako je bar bilo u poslednje vreme u Erediviziji. Po 5:0 pobedili su PSV i Valvajk, a bez golova su igrali sa Heraklesom i Go Ahed Iglsima. Zato su u Ligi šampiona neprikosnoveni i dobili su sve utakmice do sada u grupi, neke vrlo ubedljivo. Nema sumnje da su protiv Viljema II apsolutni favoriti. Tim iz Tilburga je u seriji od pet uzastopnih poraza, četiri u ligi i jednog u Kupu, i nema čemu da se nada na praznoj ”Johan Krojf areni”. Fejnord je prišao na bod Ajaksu, a PSV na dva, pa amsterdamski tim ne sme da dopusti još jednu senzaciju. Problem za ”Kopljanike” biće motivacija za ovaj duel, pa verujemo da će pokušati da reše sve dileme još u prvih 45 minuta. Zato je naš predlog prelaz 1/1 uz bar dva gola u prvom poluvremenu. Za ovu kombinaciju u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.07.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak uveče u kladionici Meridianbet iznosi 14.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.