Tip dana: Union Berlin – Lajpcig: Da li je vreme za prvi trijumf “bikova” na strani?

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Union Berlina i Lajpciga.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Union Berlin: Ekipa iz prestonice želi da ponovi prošlu sezonu!

Fudbaleri Union Berlina su igrali zaista sjajno prošle sezone a nekako najbolji pokazatelj za to je i što je ova ekipa uspela da izbori plasman u novoformiranoj Ligi Konferencija.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba napomenuti da se tim iz prestonice na kolo pre kraja grupne faze nalazi na trećem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, što je za bod manje u odnosu na drugoplasiranu Slaviju iz Praga.
Zanimljivo je da će nemačka ekipa dočekati tim iz Praga u poslednjem kolu grupne faze i ukoliko dođe do trijumfa plasiraće se u nokaut fazu Lige Konferencija što će svakako biti veliki uspeh, obzirom da grupa nije bila nimalo naivna.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Bundeslige, sigurno je da svi navijači tima iz prestonice imaju dosta razloga za zadovoljstvo obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja.
Šesta pozicija donosi plasman u Ligu Konferencija, a zanimljivo je da Union Berlin ima isti broj bodova kao i petoplasirani Hofenhajm, a poznato je da to mesto donosi na kraju sezone plasman u Ligu Evrope, što bi bio stepenik više u odnosu na prošli šampionat.
Nažalost, u prošlom kolu je tim iz Berlina poražen na gostovanju kod Ajntrahta u Frankfurtu i to nakon gola koji su primili u poslednjim trenucima utakmice.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je šestoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedam mečeva kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i jedan poraz.

Lajpcig: I te kako se oseća odlazak Nagelsmana!

Nakon nekoliko sjajnih sezona, utisak je da fudbaleri Lajpciga u ovom šampionatu imaju baš dosta problema, a apsolutno nema nikakve sumnje da je to povezano sa odlaskom trenera Nagelsmana, koji je u međuvremenu prešao u Bajern Minhen.
Poznato je da je prošlu sezonu Red Bul završio na mestu koje donosi plasman u Ligu šampiona, što će sigurno biti primarni cilj i ovog puta, iako će to biti dosta težak zadatak.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba istaći da su popularni “bikovi” dobili jednu poprilično tešku grupu i bilo je zaista teško očekivati da ova ekipa dođe do plasmana u nokaut fazu, pošto bi iza sebe morali da ostave Mančester Siti ili PSŽ.
Trenutno se Lajpcig nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa četiri osvojena boda, a u prošlom kolu je nemačka ekipa deklasirala Klub Briž na gostovanju, pošto je taj meč završen rezultatom 0:5.
Zanimljivo je da izabranici Džesi Marša imaju isti broj bodova kao i belgijska ekipa, pa će biti veoma zanimljivo videti može li Red Bul do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope.
U Bundesligi su “bikovi” nažalost vezali dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu izgubila od Leverkuzena, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Što se tiče mečeva na strani do sada su izabranici trenera Marša odigrali šest mečeva na strani i još uvek nemaju trijumf, pošto su u tom periodu doživeli čak tri poraza i tri remija, pa deluje da je ovo gostovanje kod Union Berlina lepa prilika da se ta negativna serija van svog terena popravi.

Naš predlog

Na mečevima između ova dva tima skoro uvek ima dosta golova, a očekuje se da to slučaj bude i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.82.
Utisak je da je nakon čak šest mečeva na strani bez trijumfa konačno došlo vreme za prvu pobedu Lajpciga van svog terena zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.
Za kraj, mišljenja smo da će popularni “bikovi” postići makar dva gola na gostovanju u Berlinu zbog čega vam savetujemo da odigrate igru G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.