Tiket za veče (petak, 03.12.2021)

tiket dana

Igra se kompletno kolo francuske Lige 2, a osim toga biće i dva velika derbija, jedan u Portugaliji, a drugi u engleskom Čempionšipu. Kvote su podložne promenama.

Ueska – Valjadolid – 0-1 @ 3.05 u MaxBet

Domaćin je poslednja dva meča završio početnim rezultatom, bilo je 0:0 protiv Almerije i Ibice. Od povratka u elitu nema ništa, pa je Ueski prvi cilj da što pre dođe u sigurnu zonu. S druge strane ekipe Valjadolida dobro stoji, trenutno su na 5. mestu, ali samo sa četiri boda manje od drugoplasiranog Eibara. Ni na njihovim mečevima se gledaoci nisu nagledali golova, pa neće ni na ovom sa čvrstom Ueskom. Možda bude jedan gol, a možda i nijedan. Naš predlog je igra 0-1 gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 3.05.

Peruđa – L.R. Vićenca – 1/1 @ 3.20 u MaxBet

Domaćin je nešto kvalitetniji tim, ali ni oni ne mogu u potpunosti da budu zadovoljni sezonom. U prošlom kolu Peruđa je odolela, u tom trenutku, lideru Pizi, iako su finiš igrali sa igračem manje. Doduše domaćin nije realizovao ni jedanaesterac. Peruđa nije izgubila na poslednje tri utakmice, ali ima pobedu i dva remija. Vićenca je pretposlednja na tabeli Serije B sa samo 7 bodova, a u poslednjih pet kola imaju četiri poraza i pobedu nad Krotoneom u gostima. Bodovi bi morali da ostanu u Peruđi, a kvotu ćemo pojačati prelazom 1/1 za koji je koeficijent u kladionici MaxBet 3.20.

Roteram – Stokport – 1/1,3+ @ 2.95 u MaxBet

Ovo je utakmica najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu, engleskog FA kupa. Domaći tim je jedan od najboljih u Ligi 1 i lako je moguće da se vrati u Čempionšip, dok su gosti prosečan sastav koji igra u Nacionalnoj ligi, petom stepenu takmičenja. Roteram je u prošlom kolu eliminisao Bromli, dok je Stokport posle dva meča izbacio Bolton i tako napravio jedno od najvećih iznenađenja. Ipak, sada bi Roteram junajted trebalo lako da izađe na kraj sa Stokportom, pa predlažemo kombinaciju prelaza 1/1 i bar tri gola ukupno. Za 1/1,3+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.95.

Ukupna kvota na tiketu za petak veče u kladionici MaxBet iznosi 28.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.