Tiket za veče (ponedeljak, 06.12.2021)

tiket dana

Čak i ponedeljakom uveče dešava se da je ponuda takva da se tiket bez problema može sastaviti. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Hetafe – Bilbao – x,0-2 @ 2.06 u Meridianbet

Posle očajnog starta sezone Hetafe je znatno popravilo formu. Tim iz predgrađa Mardida sada igra na onom nivou kao kada su uspeli da se plasiraju u evropske kupove. U pet prethodnih kola izgubili su samo jednom, dok su zabeležili po dve pobede i remija. Obe pobede ostvarili su na svom terenu, protiv Espanjola i Kadiza, ali i udalje vrlo ugroženi. Pred ovu utakmicu su na 19. mestu, u zoni ispadanja, i protiv Baskijaca ne smeju da razmišljaju o porazu. Atletik je u lošoj formi, šest utakmica je bez pobede, sa samo dva nerešena rezultata i četiri poraza. U aktuelnoj sezoni Bilbao je na strani jednom pobedio, jednom izgubio, a čak sedam puta igrao nerešeno, uvek 0:0 ili 1:1. Nekako se ovakakv rezultat nameće i pred ovam meč, pa pokušajte x uz 0-2 gola. Za ovu kombinaciju u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 3.45.

Nior – Tuluz – 2,2+ @ 2.16 u Meridianbet

Gosti su vodeći tim na tabeli francuske Lige 2 i još nisu doživeli poraz na gostujućem terenu. Nior je prethodna dva meča poražen, ali od tada je nastušila pauza zbog kup utakmica, u kojoj su oni bili slobodni. Nema sumnje da je Tuluz favorit u ovom duelu i da će sve učiniti da pobdi i tako se primakne povratku u društvo najboljih. Posle odigranih utakmica ovog kola oni imaju samo četiri boda više od šestoplasiranog Avra, tako da je gužva na vrhu velika. Nior je tim iz sredine tabele, bez mnogo ambicija, pa vam predlažemo dvojku uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.16.

Kaljari – Torino – GG3+ @ 2.48 u Meridianbet

Ekipa sa Sardinije u velikim problemima je već posle trećine italijanskog šampionata. Kaljari se prošle sezone na volšeban način spasio ispadanja u Seriju B, ali ako sada ovako nastavi, ništa mu neće pomoći. Posle 16. kola, a ostala je još da se odigra ova utakmica, oni su na pretposlednjem mestu sa samo devet bodova, jednim više od poslednje Salernitane. Istina, pobeda nad Granatom bi ih izvela iz ove zone, ali bi ih ukotvila odmah iznad crte, ne dalje. Torino je vezao četiri poraza na strani, a sva četiri puta je izgubio sa 1:0, od Napolija, Milana, Specije i Rome. Za to vreme su pobeđivali na svom terenu, ali su to prekinuli u prethodnom kolu remijem sa Empolijem. Očekujemo da i sada prekinu niz od četiri minimalna poraza i da, čak i ako izgube, to ne bude sa 1:0. Naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri gola. Za GG3+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak uveče u kladionici Meridianbet iznosi 18.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.