Tiket za veče (utorak, 07.12.2021)

tiket dana

Naravno da će utakmice Lige šampiona biti u centru pažnje ove večeri, ali ne zaboravite ni vanredno kolu u engleskim Ligama 1 i 2. Kvote su podložne promenama.

Real Madrid – Inter – 1x,3+ @ 2.85 u Mozzartbet

U Madridu se vodi borba za prvo mesto u grupi. Real ima dva boda prednosti u odnosu na tim iz Milana i dovoljan mu je remi da bude u grupi povlađćenih timova na žrebu az osminu finala. U prvom kolu, na utakmici ove dve ekipe na Meaci, slavio je Real, i isključivo zahvaljujući tom meču ima privilegiju da mu je dovoljan i remi sada. Bila je ovo čudna grupa, Šahtjor je podbacio, a Šerif sve zadivio, posebno pobedom u Madridu, na kraju je uglavnom sve na svom mestu, s tim da će Moldavci u Ligu Evrope, što po kladionicama nije bilo očekivano na početku takmičenja. Očekujemo otvorenu igru s obe strane, Inter nema šta da čuva, a obe ekipe su u dobroj formi. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, uz bar tri gola ukupno. Za 1x,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.85.

Porto – Atletiko – x2,0-2 @ 2.25 u Mozzartbet

Kolo pre kraja takmičen ja u ovoj grupi još nije poznato ko će sa druge pozicije u osminu finala. Liverpul je počistio konkurenciju, u prvih pet kola ima isto toliko pobeda, dok ostala tri tima imaju, skoro pa podjednake šanse. Trenutno je drugi Porto sa 5 bodova, dok Milan i Atletiko imaju po 4. Ukoliko Portugalci slave protiv ”Jorgandžija”, biće drugi, dok pobeda Atletiku ne donosi automatski plasman u nokaut fazu, jer onda zavise od duela u Milanu na kome ”rosoneri” ne smeju da pobede Liverpul. Uglavnom, obe ekipe se nadaju neuspehu Milana, jer bi takav ishod Portu omogućavao i remi na ovom meču. Ne očekujte mnogo golova, biće tvrd meč, uostalom kao i onaj prvi na Vanda Metropolitanu koji je okončan bez golova. Naš predlog je dupla šansa na goste uz 0-2 gol. Za kombinaciju x2,0-2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.25.

Roteram – Džilidžem – 1/1,3+ @ 2.45 u Mozzartbet

U vanrednom kolu 21. kola engleske Lige 1 Roteram junajted dočekuje ekipu Džilidžema. Domaćin je u odičnoj formi, za neuspeh ne zna od 11. septembra, i to u svim takmičenjima u kojima nastupa, a to je 18 utakmica u nizu. Na tabeli su prvi, ali sa istim brojem bodova kao i Vigan i Vajkomb, s tim što od ovih prvih imaju utakmicu manje, a od drugih meč više odigran. Njihov rival u ovom kolu, tim Džilidžema, u veoma je lošoj seriji, pa na prethodnih devet utakmica nije pobedio, ne samo u ligi. Vezali su tri uzastopna poraza u Ligi 1, i to bez postignutog gola protiv Kru Aleksandre u gostima, te Čeltenama i Portsmuta na svom terenu. Ovo je prvi susret ove dve ekipe posle pune dve godine, a nemamo nikakvu dilemu da bodovi ostaju u Roteramu. Naš predlog je prelaz 1/1 uz golove. Za 1/1,3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za utorak uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 15.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.