Tiket za veče (sreda, 08.12.2021)

tiket dana

Da vidimo šta nam je preostalo od ponude za ovaj dan u kome se završava grupna faza Lige šampiona. Napominjemo da su predložene kvote podložne promenama.

Mančester junajted – Jang Bojs – T12+,GG @ 2.15 u MaxBet

Zahvaljujući pobedama nad Viljarealom Junajted je obezbedio prvo mesto u grupi pre poslednjeg kola. Nije na početku izgledalo da će biti tako. U prvoj utakmicu u Bernu, protiv Jang Bojsa, ”Crveni đavoli” su izgubili posle neverovatnog preokreta. U grupi su bile još dve ekipe koje su jače od Švajcaraca i navijači su strahovali od završetka evropskog puta već u decembru. Ako je neko zaslužan za prolaz, to je Krisijano Ronaldo. Portugalac je postzao golove u finišu utakmica sa Viljarealom, kao i sa Atalantom i tako doneo mnogo bodova svom timu. Švajcarci imaju šansu da nastave takmičenje u Evropi i na proleće, za to im je neophodan trijumf na Old Trafordu, uz poraz Atalante. Teško je da će se ti preuduslovi ispuniti, pa je najlogičnije da se ”mladi momci” posle ovog meča oproste od evropskog društva. Oni igraju slabo u domaoj ligi i ne verujemo da su kadri da iznenade Junajted. Ipak, verovatno mogu do jednog gola, pa je naš predlog igra T12+,GG. Ukoliko Junajted postigne bar dva pogotka, i primi barem jedan, u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.15.

Bajern – Barselona – GG4+ @ 2.05 u MaxBet

Bavarci su još jednom strojevim korakom prošli kroz grupu. Ona nije bila nimalo laka, pored njih i Barselone tu su bili Benfika i Dinamo iz Kijeva, ali je Bajern upisao, do sada, svih pet pobeda. Sve je počelo utakmicom u Barseloni, kada su Katalonce pregazili kao plitak potok, a u pet utakmica dali su čak 19 golova, što je sjajan rezultat. Barselona bi lako mogla da ispadne iz Lige šampiona i preseli se u Ligu Evrope. Ukoliko ne pobede na Alijanc areni, a Benfika, što se očekuje, savlada Ukrajice, Ćavijeva četa će biti treća. Pitanje je da li je Barse i zaslužila nešto bolje kada je u pet mečeva dala samo dva gola. Sa takvom efikasnošću skor od sedam bodova je više nego dobar. Nagelsmanov tim će biti izuzetno oslabljen u ovom meču, nastupiće Bajern bez Gnabrija, Gorecke, Kimiha, a verovatno će mladi stručnjak odmoriti još nekog prvotimca. U Minhenu neće biti publike, pa eto neke šanse za Katalonce. Jedno je sigurno, golova će biti, i to na obe strane. Naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

MK Dons – Plimut – T12+,GG @ 2.55 u MaxBet

U engleskoj Ligi 1 ostalo je da se odigraju još dve utakmice vanrednog 21. kola. U jednoj Vigan Atletik dočekuje Šruzberi Taun, a u derbiju večeri MK Donsi će ugostiti Plimut. Obe ekipe su dobro startovale, ali u poslednje vreme igraju promenjivo. Podsetimo da su MK Donsi nastali od AFC Vimbldona, koji se preselio 2003. godine, ali nekako ne uspevaju da naprave neki značajniji pomak. Možda je ovo sezona u kojoj mogu da pokušaju da se domognu Čempionšipa, ali su pred ovaj meč na 7. mestu, doduše sa dva meča manje od većine timova ispred njih. Plimut je jedno mesto ispred, ima dva boda više, ali i utakmicu više odigranu. Plimut je u seriji od tri poraza, dok su MK Donsi u prethodnom kolu sa ubedljivih 4:0 pobedili Morkamb. Naš predlog je domaćin daje dva gola, uz igru gol-gol. Za T12+,GG u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za sredu veče u kladionici MaxBet iznosi 11.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.