Tiket za veče (subota, 11.12.2021)

tiket dana

Subotnja ponuda je po pravilu odlična, većina mečeva je okončana ili je u toku, ali je preostalo nekoliko zanimljivih duela. Da pokušamo da veče učinimo zanimljivim. Kvote su, da podsetimo, promenjive.

Fortuna – Sankt Pauli – 1x,3+ @ 2.70 u MaxBet

Duel u Dizeldorfu mogao bi se nazvati derbijem Cvajte, mada je domaća Fortuna trenutno daleko od vrha. Za takav plasman mogu da zahvale činjenici da su vezali dva minimalna, poraza od Drezdena i Hadenhajma, pre nego što su u prošlom kolu slavili u Darmštatu. Upravo taj meč mogao bi da bude nagoveštaj izlaska iz krize i pohoda ka vrhu tabele, na kome se nalazi njihov večerašnji rival. Sank Pauli igra sjajno, usamljen je na vrhu posle tri uzastopne pobede, a eventualnim trijumfom u Dizeldorfu prvom rivalu, upravo Darmštatu, pobegao bi na šest bodova razlike. Za Fortunu je ovaj meč još važniji, njima pobeda donosi nadu da mogu biti konkurentni za povratak u elitu i pored nezavidnog 12. mesta pred ovu utakmicu. Smatramo da Fortuna neće izgubiti, a golova bi moglo biti dosta. Za kombinaciju 1x,3+ u kladionici MaxBet kvota je 2.70.

Tenerife – Lugo – 1/1 @ 2.70 u MaxBet

Mora se reći da su obe ekipe u dobroj formi, ali su ambicije Tenerifa mnogo veće nego Luga. Ostrvljani su u vrhu tabele, sanjaju o poratku u La Ligu u kojoj nisu već previše dugo. Sadašnje 4. mesto, sa samo bodoma manje od drugoplasirane Ponferadine, daje im za pravo da snevaju takve snove, ali ne smeju dozvoljavati nikakva iznenađenja u okršajima sa timovima poput Luga. Tenerife su pobedile na poslednje četiri utakmice u Santa Kruzu, dok je Lugo uzeo četiri boda na dva prethodna gostovanja. Pošto su tek na 16. mestu gosti su daleko od sigurne zone, ali smatramo da će bdove morati da potraže na nekom drugom mestu, a ne na Tenerifima. Naš predlog je prelaz 1/1, a koeficijent za njega u kladionici MaxBet iznosi 2.70.

Sent Galen – Lugano – 2,2+ @ 3.30 u MaxBet

Domaći tim je u jako lošoj formi i sigurno da jedva čekaju zimsku pauzu Ona će uslediti posle još jedne runde predviđene za naredni vikend. Sent Galen je izgubio tri poslednje utakmice, i sve to nakon onog neočekivanog trijumfa u Bazelu na Sent Jakobu. Izgubili su redom od Lozane, Siona i Grasfopersa, a na dve od tri utakmice poraženi su na svom terenu. Za razliku od njih Lugano je u usponu forme, dobili su pet od poslednjih pest prvenstvenih duela i popeli se na četvrto mesto. U prvom međusobnom duelu između ove dve ekipe, odigranom još početkom avgusta, Lugano je slavio sa 2:1. Nešto slično očekujemo i sada, pa vam predlažemo dvojku uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 3.30.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 24.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.