Tiket za veče (ponedeljak, 20.12.2021)

tiket dana

Nema mnogo izbora u ponedeljak uveče i u jeku sezone, a kamoli sada kad je većina liga na zimskoj pauzi. Ipak, uspeli smo da sastavimo jedan tiket od ponuđenih mečeva, odnosno onih koji nisu odloženi.

Fulam – Šefild Junajted – 1,2+ @ 2.10 u Meridianbet

”Kolibari” imaju odličnu polusezonu za sobom i ne verujemo da planiraju da prekinu sa dobrim igrama i rezultatima. Najveće zasluge za to što je Fulam na prvom mestu u Čempionšipu idu na adresu srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, za koga se, ako je verovati medijima, zainteresovana slavna Barselona. Mitrogol je u 22 odigrane utakmice svog tima, mada nije nastupio na svakoj, postigao već 22 gola. Tako sjajan učinak odavno nije imao nijedan golgeter na Ostrvu. U poslednjoj utakmici 23. kola, u kome nisu odigrani svi mečevi, Fulam dočekuje Šefild Junajted. ”Oštrice” su, kao i Fulam, ispali iz elite proletos, ali su se mnogo slabije snašli u niđem rangu. Usledio je i otkaz srpskom stručnjaku Slaviši Jokanoviću, ali su Jorkširci i dalje daleko od vrha. Gostovanje na Krejven Kotidžu dočekuju na 14. mestu, ali ih hrabri podatak da su u seriji od tri uzastopna trijumfa, za razliku od Fulama koji ima četiri vezana remija u prvenstvu. U Premijer ligi Fulam je dobio Šefild sa 1:0, dok je na Bramal Lejnu bilo 1:1. Po nama, domaćin je bliži trijumfu, a verujemo da će se mreža gostiju tresti bar dva puta. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.10.

Leće – L.R. Vićenca – 1,2+ @ 1.89 u Meridianbet

Domaćin igra odlično u Seriji B, i pre poraza u prošlom kolu od Pize imali su 15 vezanih mečeva bez neuspeha. Da imaju kvalitet i za viši rang pokazali su u utakmici Kupa Italije u sredu kada su pobedili Speciju u gostima. Naravno, povratak u elitu je još daleko, ali bi pobedom nad Vićencom skočili na drugo mesto i smanjili zaostatak za vodećom Pizom na četiri boda. Trenutno su ispred njih Kremoneze i Breša, ali su ove dve ekipe već odigrale svoje mečeve u ovom kolu. Šta reći o Vićenci, ovaj tim se nalazi na poslednjem mestu, imaju samo sedam osvojenih bodova, a bez pobede su na domaćem terenu od starta šampionata. Jedina dva trijumfa imaju na strani, slavili su protiv Pordenonea i Krotonea. U prethodna tri meča izgubili su od Beneventa, Peruđe i Koma, ali su skupo prodali kožu protiv, ruku na srce, boljih rivala. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a koeficijent za 1,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.89.

Trofense – Fairense – 2 @ 2.65 u Meridianbet

U poslednjoj utakmici portugalske Segunde novajlija Trofense dočekuje ekipu Fairensea. Trofense igra bolje od očekivanja, a u seriji su od tri pobede u prvenstvu. Slavili su dva puta na strani, i jednom na svom terenu protiv Akademike. Sa tih devet bodova mnogo lakše dišu, nalaze se u zlatnoj sredini i ne bi trebalo da imaju problema oko opstanka. Fairense ima veće ambicije, trenutno su četvrti, ali bi i sa jednim bodom sa ovog gostovanja skočili na drugo mesto. Njihova forma nije bar idealna, u dva prethodna kola uzeli su samo jedan bod, pa im je uspeh na gostovanju Trofenseu preko potreban. Verujemo da je Fairense bolji tim i da će slaviti protiv novajlije u Segundi. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak uveče u kladionici Meridianbet iznosi 10.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.