POGODI “PUNOM” PRAVO U 500.000 RSD – BUDI GOSPODAR GOLOVA I OSVOJI KEŠ!

Voliš fudbal i važiš za iskusnog kladioničara? Dovoljno!

Sportska kladionica Meridian svakog dana donosi zanimljive promocije, a ovog puta te izaziva da pogodioš najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima!

Odlična vest – tiket ne mora biti dobitan!

Meridian donosi stopostotnu šansu da svakog dana osvajaš nagrade, a sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmeš BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD i sastaviš čaroban tiket!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Igraj na golove, pogodi najveću kvotu i bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne – možeš dobiti neverovatne bonuse! Prvo mesto biće nagrađeno sa bonusom za online kladjenje od 5.000 RSD, drugo sa 3.000 RSD, a treće sa 1.500 RSD.

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na Meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, koji sadrže isključivo sledeće igre: 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 0-2, GG i GG3+

Takmičenje se održava na dnevnom nivou. Igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana.

Nikad lakše do keša – brzo na meridianbet.rs!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU: Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou, a igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.