Tiket dana (sreda, 22.12.2021)

tiket dana

Ukoliko ne bude nekog većeg odlaganja mečeva, danas nas očekuje odlična ponuda, verovatno najbolja računajući sve dane do kraja 2021. godine. Vanredno ”rade” Francuzi, Italijani, Holanđani, Turci, a igra se i u Španiji i Engleskoj. Naravno, ponovo su se pojavili problemi sa koronom, ali i vremeski uslovi utiču na odigravanje mečeva. Predložene kvote su, da podsetimo, podložne promenama.

Venecija – Lacio – 2 @ 1.92 u Mozzartbet

Mislili smo da se Venecija neće oporaviti posle tri uzastopna poraza, pogotovo nakon onog od Verone kada su ispusti na svom terenu vođstvo od 3:0 i izgubili sa 3:4. Međutim, prvo su uspeli da ostanu neporaženi protiv Juventusa kao domaćini, a onda su uzeli i bod u Đenovi protiv Sampdorije. Između ta dva remija slavili su u Kupu Italije protiv Ternane. Skor od 17 bodova iz 18 utakmica nije tako loš, pogotovo jer su u poslednjih pet kola prihodovali samo dva boda. Ipak, opstanak je ponovo glavna tema u čuvenom gradu. Lacio stiže u veoma nezgodnom trenutku, za oba tima. Rimljani imaju svoje unutrašnje probleme, Ćiro Imobile se razboleo, ponovo je pozitivan na Kovid, a Sergej Milinković-Savić je u svađi sa trenerom Maurisiom Sarijem. Govori se da će Srbin, napokon, posle godina najava, ove zome napustiti Olimpiko. Lacio je tek osmi, od četvrtog mesta, koje donosi plasman u Ligu šampiona, deli ih čak devet bodova. Pobeda nad Đenovom je došla kao melem na ranu nakon tri utakmice bez pobede na domaćem terenu, dve u Seriji A i jedne u Ligi Evrope. I pored svega smatramo da je Lacio favorit u Veneciji i da će pobediti. Neće biti lako, možda presudi samo jedan gol, ali bi i on trebalo da bude u mreži domaćina. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.92.

Herenven – Fejnord – 3+ @ 1.60 u Mozzartbet

Fejnord je odličan start sezone upropastio u prethodna dva kola. Prvo su igrali nerešeno u Groningenu, a onda u derbiju prvenstva izgubili na svom ”Tiganju” od Ajaksa, i umesto da sada budu na čelu tabele, oni su treći sa četiri boda manje od PSV-a, a tri od ”Kopljanika”. U Herenvenu ih očekuje sve, samo ne lak posao. Navijača neće biti, pa bi to moglo malo da ide na ruku Fejnordu, ali verujemo da nema fudbalera koji voli da igra pred praznim tribinama. Herenven ne zna za poraz već šest kola, a uspeo je dalje da prođe i u Kupu. U nedelju su doneli sva tri boda iz Kambura, mada im je posao bio olakšan od starta meča kada su domaći ostali sa desetoricom. Igraju dobro na strani, ali nisu bezopasni ni na svom terenu, pa su uspeli da otkinu dva boda i lideru PSV-u. U prvom delu prvenstva Fejnord je slavio na svom terenu protiv Herenvena sa 3:1, a očekujemo da golova bude i sada. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovu igru u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Gaziantep – Alanja – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Gazišehir Gaziantep, kako se tačno naziva domaćin ovog meča turske lige, igra fantastično na svom terenu. Na osam prvenstvenih utakmica šest puta su izlazili kao pobednici, a samo su Bešiktaš i Giresun uspevali da uzmu po bod. Ovde je pao i Fenerbahče, ali i drugoplasirana Konja i trećeplasirani Bašakšehir. Da su i približno uspešni na strani, sada ne bi bilo tek na 13. mestu, već mnogo bolje plasirani. Naime, samo su dva boda doneli sa gostovanja, a doživeli su čak sedam poraza. Njihov sadašnji rival, ekipa Alanje, nalazi se ispred njih, a podjednako dobro igra i kao domaćin i kao gost, čak su jedan bod više uzeli na strani. U poslednje vreme Alanja ne igra dobro, imaju tri poraza u prethodna četiri kola, a pobedili su samo na gostovanju u Malatiji i to sa čak 6:2. U dosadašnjem istorijatu utakmica između ova dva tima, kada je u pitanju Super liga Turske, vidimo da su tri puta dobijali timovi koji su domaćini, a samo jednom je bilo nerešeno. Očekujemo da i sada bodovi ostanu u gradu na jugoistoku Turske, poznatom po baklavi. Za jedinicu se u kaldionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.